REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! Primarul din BĂNEASA a spart GEAMURILE de la mașina candidatului PNL și l-a AMENINȚAT cu MOARTEA

VIDEO! Primarul din BĂNEASA a spart GEAMURILE de la mașina candidatului PNL și l-a AMENINȚAT cu MOARTEA

Replica API 28 septembrie 2020 | 00:56 16151

Incident grav și la Băneasa! Primarul Paul Coliș a spart geamurile de la mașina candidatului PNL la primărie, Eleonor Blăgan

„Primarul în funcție umblă din casă în casă, dă bani, are bani în buzunar, îi dă omului, îl urcă în mașină și-l duce la votare. L-am urmărit. Când a văzut că merg după el, a luat piatra de jos și a aruncat în geam. Nu se poate așa ceva. Să intri în casă la om să-l duci la vot. Mă amenință cu moartea”, a declarat Eleonor Blăgan.

Ce spun oamenii legii!

În jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Băneasa au fost sesizați despre faptul că un candidat la alegerile locale ar fi amenințat cu acte de violență un contracandidat și i-ar fi provocat distrugeri autoturismului acestuia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noutati de la Baneasa.
1
0
paulica, paulica, ce ti-am spus eu tie, ca nu-i buna viata-n primarie.
5
0
dl leo ati luat cea mai mare plasa ducanduva la primarie vezi ca hertea iti face felul
2
7
De ce domnii de la investigatii criminale i-au pechezitionat locuinta lui colis paul? Unde ati fost voi zmeilor?; de ce nu ati mers sa-l aparati pe el si familia lui in fata politiei?; de ce nu mergeti in instanta de judecata sa fiti avocatii lor?; de ce doar genganiti?; de ce nu ati facut miting in fata casei primarului cand il coteleau politistii ca sa sustineti ca primarul nu minte, nu fura, nu este analfabet, nu este corupt, nu a facut abuz in serviciu, nu a condus fara permis?; nu l-a batut pe baiatul lui gagaroci?; nu a dat cu piatra in masina dlui dr?; nu este agresiv? DE CE?
9
0
Timpul le rezolva pe toate si cand ai timp muuuullltttt la dispozitie sa te gandesti la mine. Vreau sa fiu cosmarul tau, imi dai voie?
12
0
Ai inteles ceva? DIN: Viata ca un bumerang Semeni vant, culegi furtuna Fiecare pasare piere pe limba ei
12
0
Nu o sa scapi, stii si tu asta. Sa vedem daca apuci sarbatorile ca primar.
13
0
Ai grija, nu te grabi, si Mircea Geoana s-a bucurat intr-o noapte pt ca a castigat alegerile prezidentiale in 2009
14
0
Paul, imi doresc sa vina ziua in care sa iti urli durerea in fata mea. Intr-o zi sa te tarasti de durere, la propriu. Sa te doboare suferinta asa cum am patit eu din cauza ta. Sa platesti inzecit toata tortura, umilinta si suferita pe care mi le-ai provocat in aproape 3 ani pt ca nu ti-am imbratisat ilegalitatile.
16
0
Vezi Paule, ma amenintai in sedinta ta de cacat ca ma dai afara si ti-am spus sa faci tot ce iti sta in putinta. Erai zmeu si Paulica fara frica. Eeee, acu', ia de aci'.
17
0
Baaa prosti suntetu
0
0
Primaria Baneasa are angajat jurist, are angajat avocat iar gheorghe nicolae tartorul contractelor din primarie este tot jurist ca meserie, asta basca de secretarul primarie care tot studii juridice are la baza. Coana contabil sef de ce a semnat toate ilegalitatile cu buna stiinta?
21
0
La primarul din Baneasa este politia si verifica contractele incheiate cu piatra intre primarie si firma de familie a fostului viceprimar. Ilegalitatile in primaria Baneasa sunt mari si multe. Sa se verifice toate contractele incheiate si in special achizitia cu scaunele si mesele din satul Negureni efectuata cu socrul lui Tutuianu Horia in perioada mandatului de presedinte al CJC. Contractele incheiate de cea de la achizitii publice nu au fost semnate pentru i-legalitate si de juristul primariei?
21
0
Felicitari domnilor consilieri locali pt votul acortat dlui dr Blagan Eleonor!
21
1
Ai ramas fara viceprimar. Azi ai mai suferit inca o infrangere usturatoare si asa sa le iei in BOT, una cate una, tot mandatul. Nu o sa mai treci tu prin consiliul local tot ce doresti si poftesti. A mai ramas sa se demareze procedura de inlaturare a ta din functia de primar. Felicitari domnilor consilieri locali pt VOT!
19
0
Sincer, mie imi este foarte mila de el. Se vede ca este un om haituit ori bantiut de ceva ori cineva.
25
0
Filmuletul din materialul de mai sus face cat 1 milion de cuvinte. Nu se vede ca omul este foarte, foarte agresiv. Este bolnav dupa puterea din primarie... ca de altfel unde mai putea fi el sef... ca in viata lui nu a deschis si citit nici macar cartile de la scoala. Eu din videoclip inteleg: halal primar de Uniunea Europeana si ce bun exemplu pentru generatiile de copii din localitatea unde el este sef. Regres.
23
0
Am auzit ca ai ajuns si pe la IPJ Constanta la dl Gluga pt ca sa faci TU legea si in politie la fel ca in primarie, dar ce sa vezi, dl inspector sef Gluga OM destept ti-a dat cu HAI SICTI!
23
0
Esti cel mai mare mincinos iar intr-o zi sa ti se intoarca toate minciunile dar inzecit
27
0
Asa le trebuie celor din Baneasa care l-au votat pe primar. Primarul nu a gasit un om destept din localitate care sa il puna in locul lui gheorghe ala ori oamenii destepti nu se baga in card cu primarul papa iarba ?
26
0
Nicolae Gheorghe este cunoscut ca avand radacini foarte adanci in PSD Constanta si PSD-ul din judet si ca este omul de legatura dintre primarie si toate contractele de toate felurile si formele ale PSD-istilor ce au fost si sunt incheiate cu primaria Baneasa. Acestuia ii sunt asigurate gratis: secretara de birou, cazare, transport si hrana, dar aceste aspecte nu se regasesc in inscrisurile primariei. Omul este ca o caracatita, se stie. Se stie si ca nu isi scrie numele, prenumele si se semneaza pe documentele din primarie. Adica, prinde orbul scoate-i ochii.
28
0
ca primarul a actionat la indemnul si interesul lui nicolae gheorghe pensionar cu acte in regula direct de la carma RAJDP Constanta, exact asa cum se fac toate in primarie
29
0
ii pleaca primarului toate reltiile de la judet. a plecat pana si vesnicul si eternul sef dinica de la dgaspc. acum primarul nostru ce face?, la ce usa si la cine mai fuge cand face o ilegalitate? ESTE POSIBIL ASA CEVA???!!!
29
0
Ce sedinta frumoasa a fost azi in primaria Baneasa cu angajatii patronului colos paul. Edilul nostru este foarte suparat pe faptul ca s-a aflat ca si-a retras proiectul de hotarare de consiliu local din 20.10.2020 privind datul afara a celor 5 persoane angajate ale primariei pentru ca a fost sunat de catre seful SPCLEP Constanta din cadrul Consiliului Judetean Constanta -fapt recunoscut de primar azi in sedinta. Intrebare: asta nu este trafic de influenta din partea sefului SPCLEP Constanta? Poate se sesizeaza dl Presedinte al CJC Mihai Lupu.
29
0
ieri, ionut simineanu de la PECO, in sedinta de investire a consiliului local si a primarului nu a stiut sa citeasca juramantul
42
0
n-au mai venit sustinatorii de elita a lui colis. au apus acele vremuri.
44
0
Sa vedem maine cine mai participa la investirea primarului din baneasa? Ca acum 4 ani in 2016 ce atmosfera a mai fost alaturi de horia tutuianu si subprefectul de atunci.
45
0
In sedinta de consiliu local din 20.10.2020 s-a inregistrat prima infrangere a primarului Paulica. Nu a reusit sa-i dea afara pe cei 5 angajati ai primariei pe motiv ca acestia nu l-ar fi votat. Sa nu uite primarul de: -viata ca un bumerang -semeni vant, culegi furtuna -fiecare pasare piere pe limba ei
53
0
au ramas fanaticii tai fara posturi de functionari in primarie
53
0
Pulica, vin vremuri grele. Ma scuzati, am vrut sa scriu Paulica.
59
0
De ce nu ai mai supus la vot proiectul de hotarare de consiliu local cu datul afara din primarie a celor 5 persoane? Este adevarat ca sefu de la SPCLEP Constanta ti-a taiat azi labele ca sa nu le mai pui pe minunata ta organigrama? Ha, ha, ha, ha
59
0
Trebuie ca domnii consilieri locali sa actioneze RAPID
64
0
Domnilor consilieri locali, dupa ce depuneti juramantul pt a-i reprezenta in consiliul local pe cetatenii comunei Baneasa, in mandatul urmator 2020-2024, demarati urgent procedura de demitere a primarului prin referendum. Intoarceti-va la populatie, la cei care v-au ales, strangeti semnaturile necesare si faceti sesizari cu ilegalitatile si abuzurile comise de primar. ESTE FOARTE SIMPLU.
64
0
Important este ca tuturor sa ne fie mai bine, indiferent de cine este primar. Asta este vremea, vremurile si vremelnicii. Eu in anii mei de viata am invatat ceva: ESTE VREMEA LOR.
84
0
Sa combati pe cineva cu argumente nu inseamna TOPOR -este exclus asa ceva, dar nu inseamna nici sa stai ca un pisic motivat de faptul doar ca esti civilizat. Ce are civilizatia, evul mediu, i.e.n. cu faptul ca trebuie sa ai valoare ca om prin atitudine, verticalitate, prestanta, profesionalism, stiinta de carte,etc. In rest, ii doresc dlui Mocanu Dan numai bine!
86
2
Pai ce fel voiati sa se apare, omul a fost civilizat, Dan a ramas Dan si acolo, un baiat civilizat, la voi aparatul inseamana pus mana pe topor de cele mai multe ori, iesiti odata din evul mediu
18
71
Mocanu Dan in sedinta de consiliu local din 15.09.2020 nu s-a putut apara de Paul, nu a ripostat, nu a avut argumente pt a-l combate, fata de ce-i tipa si urla patronul de la Primaria SRL. A stat ca o mumie. Intrebati-l pe Dan, are dovezi pt ca a inregistrat toata sedinta. Cum poate lupta pt comuna si cetatenii comunei? Asa s-ar fi intamplat si daca ajungea primar, il terfeleau toti, de la angajatii primariei pana la cei din Faurei, care sunt vesnic nemultumiti. A mai plecat si cu Lia la drum, care este o betiva notorie, o stie tot judetul, posibil toata tara.
80
11
Baneasa a avut de ales intre Paul si Blagan, din pacate nu a crezut nimeni intr un baiat ca Dan Mocanu, din pacate primele 2 locuri trebuiau sa fie ultimele
13
78
Pentru domnii consilieri locali din urmatorul mandat 2020-2024. Negociati foarte bine functia de viceprimar al localitatii Baneasa. Sa aveti in vedere sa fie o persoana care sa nu o poata face primarul carpa de sters la c.. de rahat. Intrebati-l pe dl Dan Mocanu ce a patit in sedinta de consiliu local in data de 15.09.2020. Primarul l-a jignit, umilit, injurat, sfidat, i-a reprosat, ...si multe. Cred ca filmuletul de sus reflecta cel mai bine realitatea. Baneasa are nevoie de un viceprimar care sa fie un om integru, puternic, luptator, ambitios, corect, echilibrat, nesantajabil.
96
0
Lasati-l in pace pe dl primar colis paul. Este indragostit de cucoana, pardon, coana din primarie si nu mai are ratiune
91
10
Niciunul dintre ei nu va convine.. Blagan daca lati fi votat toti dupa va dadea naiba cand se vedea la putere. Barem paul chiar face de bine de rau. Sa fim swriosi ca majoritatea nul suportati din cauza la persoana nu la ce a facut. Nu la gasit nimeni niciodata la primarie ca ar fi furat.Nici blagan nu e usa biserici. Daia nici nu lam votat ca dupa intorcea spatele. Degeaba se da corect ca e la fel ca si ceilalti. Asa ca lasatil si pe paul ca de bine de rau dati vina pe tigani ca va ales primarul.dar nustiu daca ati observat ca tot ei fac curat in baneasa chiar daca sunt si romani cu ajutor
22
76
A postat pe 28 sep 2020, ora 15:34 Ai vazut filmuletul audio-video, cel de mai sus, in care dl primar da cu piatra in dl dr si masina dlui dr, il injura, il ameninta cu bataia si moartea? Aaa, nu te intereseaza sa comentezi, nu mai ai pareri si nici vocabular? Stii ce, i-a legatura urgent cu dl primar sa te angajeze purtator de vorbe la primarie, ca vorbiti aceeasi limba.
91
12
Paulica nici nu stii cat de mic incepi sa fii!
90
12
Sper sa nu castigati voi PSD -ul alegerile parlamentare ca sa ramai si fara guvern si implicit serviciile deconcentrate.
93
11
Paulica, ce faci cu mandatul si tot mandatul in primarie primit de la cetatenii UAT Baneasa in conditiile in care nu mai ai Consiliul Judeten, Prefectura, nu ai majoritate in consiliu local si pe baronul Stroe?
94
11
Hai ca in ritmul asta am ajuns si cunoscuti la tv Va certati ca la usa cortului dar in primarie va calariti ai bagati pe sub mese ... sa va fie rusine nesimtitelor! V-a amenintat paul ca daca nu va luati tot familionul la vot va lauda in bsa schemele voastre de munca
7
101
Leo sa mi faci o programare ca dupa tot circul asta raman fara dinti
86
0
Si cretinii din Navodari au votat tot pezedeul. Ba si mai rau l-au votat pe puscariasul de Matei. Oras de schizofrenici, drogati si hoti. Daca nu ma credeti cautati un taxi in NAVODARI dupa ora 10 seara si intrebatii pe taximetristi de ce nu fac cursele.
12
4
Pt domnul ori doamna care a scris muie functionarului de Primaria Baneasa. Consider ca fiecare OM este liber sa se exprime, insa nu cu un asa vocabular. Cred ca nu te-am deranjat cu nimic atunci cand i am urat SUCCES dlui dr Blagan. Clar, nu ma pot supara pe tine pt ca nu te-am educat eu, MA INTELEGI? , dar iti fac o recomandare -asa vocabular sa folosesti fata de: partintii si bunicii tai, fratii si surorile tale, unchii si matusile tale, sotia si copii tai, prietenii tai, etc, etc.
107
0
functionarului de Primaria Baneasa
1
107
O sa i beliti voi pula lu Hertea !!!
7
91
nu mai e nevoie sa imi iau unghiera ca si asa o sa imi jumuleasca Paul unghiile
105
1
politia mana-n mana cu psd-ul
12
10
preiau eu cazul si palmele
13
0
Bine ca nu a scos iar arma de vanatoare sa traga cu ea !
102
9
Le-o stai potolit ca ne bate Paul
86
5
leo hai la balta sa ne aruncam in apa sa nu ne gaseasca astia ca ne omoara
19
6
Dl dr Blagan, va urez SUCCES! Va admi
101
11
Urat foarte urat din partea primarului, Voi nu va ganditi asa putin, Domnul doctor Eleonor Blagan nu vrea bani, are destui bani, este dentist, el vrea ca Baneasa sa fie mult mai locuibila, mult mai civilizata, Eu nu cred ca omul asta vrea bani sau sa fure are destui bani va zic eu si App ei s au certat pentru ca primarul voia sa fure iar el nu era de acord . Sustin Eleonor Blagan un om deosebit
101
14
Are si Dan Mocanu un cuvant, sa te caci... in el minte ai ala de rupe
83
28
Aceasta este lupta pentru ciolan! Nu pentru binele cetateanului.
86
6
F frumos din partea domnului doctor! Om cu studii superioare , nu cioban! Rusine!
16
104
Dan Mocanu este singurul candidat care si-a facut campanie curata. Haideti sa ne desteptam in ultimul ceas!
23
97
Dan Mocanu
27
99
Felicitari Dan Mocanu
23
98
Militia pe arabetele de murad pt mita electorala?
12
11
Na la Papa Iarba,i a dat cu cataroiu'..
102
14
Suspendat indata din functia de Primar, dat afara din comuna si interdictie de a mai pasi in raza localitatii. Futuva-n gura de pesedisti cioflingari
101
14
Dan sta linistit, prostii se cearta. El o sa fie primar
28
97
Le-o treaba este nasoala
92
5
Astia se cearta, fac circ, la asta se pricep cel mai bine. O sa iasa Dan Mocanu, un baiat cu educatie, familie frumoasa, muncitor, o decenta care nu o sa o gasesti la nici un candidat. Nu v-ati saturat dragi romani sa tot votati nebuni ? Nebunii nu fac decat circ, balamuc. Sa nu va mai plangeti daca ne va fi greu. Asadar jos nebunii, hai cu decenta si normalitatea. Treziti-va oameni buni. Nu va mai lasati vanduti pe doi mici.
26
100
Blagane faci ce faci tot cu circul esti nu te linistesti mare ordinar esti jegos penal
40
103
Alegerile trecute au fraudat impreuna, prieteni buni. Nu s-au inteles la furat.
28
101
Ba da nu stii ce sa mai faci de ciuda Blagane mori de ciuda ma baga ti unghia in gat... In ritmul asta cu aberatii o sa te voteze plea.
23
101
Arestatii ma politistilor pe talibani,mai ales daca ocupa functii de conducere in comune sau orase.
102
14
si ce daca? aia pot sa voteze cu pnl! unde e pb?
17
7
Nu cred asa ceva
14
17
gigi smardoianis.
84
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108