REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO! Stațiunea Mamaia: un imens coș de GUNOI

VIDEO! Stațiunea Mamaia: un imens coș de GUNOI

Replica API 30 iulie 2018 | 23:47 543

De nedescris! În urma ploii de duminică, în staţiunea Mamaia, care a a fost ticsită de turiști și nu numai, persoanele aflate pe plajă au fugit din calea potopului, însă nimic nu scuză faptul că gunoaiele se aruncă la întâmplare, deși au sau nu în apropiere vreun coș de gunoi.

Şi, atenţie! Chiar dacă nu ar fi fost ploaia la mijloc, tot acolo am fi văzut resturile de mâncare, PET-uri şi aşa mai departe, adică pe nisip! Pentru că, din păcate, acesta este nivelul de educaţie al multora. Dar asta nu este tot. Pe lângă faptul că nisipul este considerat un perfect coș de gunoi, în mare se și clătesc rufele, după cum se poate observa în imaginile video!

Loredana MIHAI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
plin de ghertzoi cocalari si pitipoance in mamaia clientii perfecti pt cipanii cu sezlonguri si "bici"baruri .lasati tigania din mamaia si mergeti oriunde in alta parte ca doar mergeti pe banii vostri .nu trebuie sa stati in mizeria asta cu pretentie de statiune
4
0
Toti butosi si toate burtoasele cand ajund la plaja sau la piscina , primul lucru care il fac este sa comande sau sa fuga sa-si cumpere mancare si de baut . Baga in iei pana ii iea dracu dupa care isi fac somnu , pentru ca burtosi vin sa doarma pe plaja sau la piscina . Jeguri , asa sunt cei mai multi romani . Uitativa cum arunca gunoi peste tpt , de la geamul blocului , din masina , la padure cand merg , in rauri si uitati la mare .
6
0
alo, autoritatile locale, politia locala, nu ar fi mai bine sa fiti prezenti pe acolo si sa aplicati amenzi, zic?
5
0
gunoaiele trebuie lasate pe plaja sa le gaseasca tot turistii care le-au lasat.
7
0
Mukane te n gura de fomist . Ai recunoscut ca esti din natia de saraci hoti si koorve. Huo moldo. Parveniti
3
5
Sa se aleaga praful de voi toti.
4
0
Neam de pakistanezi desculti, aia suntem.
5
0
Pt ala acare plange dupa Mazare vreau sa iti aduc aminte ca atunci Fagadau era viceprimar asa ca fugi in Madagascar daca iti este dor
6
0
Dragi turisti, nu mai fiti suparati de gunoaiele de pe plaja. Tot voi le lasati acolo, nu eu, ca va e lene sa le duceti la tomberoane.
11
1
Plajele sunt in cea mai mare parte inchiriate de cipanati de-ai tai, veniti cu oile din Albania. Civilizatie zero, cultura nexam, branza intre dinti max!
14
3
Va e dor de Mazare acum, nu? Ipocritii dracu
2
14
Natie de cocalari si analfabeti. Ti ai dreaq de hoti si koorve
14
4
Daca nu exista cosuri de gunoi pe plaja, chiar si pe cele de fite? Nu exista pe mese scrumiere...., asaa cum exista pe toate plajele din Europa, unde mediul este protejat. La noi o masuta se inchiriaza in loc sa existe intre doua sezlonguri pentru care platesti, si sa ai putin loc sa te misti, putina intimitate- distanta de 30 cm intre aceste sezlonguri....
11
3
toata constanta e un maldar de gunoi , incepand de la primarie
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108