REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO. Un bucureştean venit pe litoral a BLOCAT o alee de acces, pentru că e...MOŞTENIRE de familie

VIDEO. Un bucureştean venit pe litoral a BLOCAT o alee de acces, pentru că e...MOŞTENIRE de familie

Replica API 16 iunie 2020 | 08:07 4453

Din cauza locurilor de parcare insuficiente din Constanța, şoferii parchează pe unde vor muşchii lor, chiar dacă blochează o alee de acces. Așa că, în unele cazuri, șoferii ajung să se certe între ei, aducându-și injurii și amenințări. Un astfel de incident a avut loc și la Constanța, zilele trecute. Un constănțean a fost deranjat de un bucureștean care, fără pic de simț civic şi fără bun simţ, și-a parcat mașina blocând o cale de acces, de parcă o moştenise de la...maică-sa.

Problema locurilor de parcare din Constanţa este... veşnică. Un scandal s-a iscat după ce un cetățean ce deținea un autoturism cu numere de București a blocat o cale de acces. Frustrat că i s-a spus să își mute mașina pentru că bloca accesul pe aleea ce și așa era foarte îngustă, bărbatul a devenit recalcitrant. „Nesimțire maximă! Domnul din imagini refuza să își mute mașina după ce a parcat pe o alee foarte îngustă, astfel îngreunând traficul. După, mi-a blocat trecerea.

„Pleacă mă de aici și învață să conduci"

Când a văzut că am început să îl filmez s-a dat un pic la o parte. Scuza lui a fost: „am închis oglinda și acum încape și un tir", care nu m-a încălzit. I-am propus să meargă cu mine să-i arăt unde poate parca fără să încurce traficul și mi-a spus „pleacă mă de aici și învață să conduci". Tot eu! Rușine! La vârsta pe care o aveti vă comportați mai rău ca un adolescent răsfățat” a transmit bărbatul implicat în altercație.

Video:

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stimati co - comentatori, nu din cauza asa ziselor pipice x au imputinat locurile de parcare. S au imputinat pt nr de autovehicule a explodat pur si simplu, iar infrastfuctura rutiera a ramas aceeasi de foarte mjlti ani. Oricum popicele au fost puse pe trotuare care sunt destinate circulatiei pietonale. Popicele nu au fost puse in parcari. Simplu...la nivel de grupa prrgatitoare.
0
1
De unde stim ca spune adevarul? Din filmare se vede ca este loc de trecere. Am sesizat o gramada de probleme pe strada Lotus privind adevarate probleme cu parcarea unor boi. Probabil ca cel care a sesizat are ceva relatii la ziar. Il adteptam pe strada Lotus!
0
4
Fata de alte tari in care cica iinfractorii sesimt lezati,in Romania e vorba de o tara intreaga in care a fi infraactor inseamna a fi protejat ,ba chiar martorii infractiunilor sa fie ,,babarditi'' legal sau cum vor infractorii in cauza..Cine are posibilitatea sa plece din tara sa o faca! Romania e frumoasa insa e ocupata de mafie imputita pe veci.
2
0
Asta e distractia sa blochezi oamenii si s-ai provoci la scandal.
3
0
cum ar fi daca am retroceda america pieilor rosii
5
2
cred ca va pierde alegerile locale din cauza nemultumirilor generate de insuficienta locuilor de parcare. popicele lui ii vor aduce pieirea. dna asteapta sa vina toamna. solutii exista, dar in inconstienta lui nu ia in considerarea sugestiile oamenilor de buna credinta.
6
2
treceti cu cheia sau un spray cu bopsea neagra discret peste portiere.mirlandezii ca si tiganii nu inteleg decit de bita sau de alte actiuni.Degeaba vorbesti cu ei,sint prea prosti!
18
0
FOCCCCC ,datiii foc nenorocitului si cutiei de conserve pe care o are , jeguri umane,FOC la cur asta trebuie , unde sepetrece actiunea ca ma intereseaza
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108