REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

VIDEO. Un CARTIER ÎNTREG din Constanţa, în BEZNĂ

VIDEO. Un CARTIER ÎNTREG din Constanţa, în BEZNĂ

Replica API 27 iulie 2020 | 00:00 1766

Cartierul din zona Școlii 8 din Constanța este, de cel puțin o săptămână, în beznă totală, oamenii fiind nevoiți să iasă din case cu lanterne. Ce este mai seminificativ este faptul că de aceste împrejurări pot profita cei cu `gânduri necurate`. Primăria… a luat cunoștință de sesizarea făcută de Ziarul Replica.

Probleme peste probleme în orașul de la malul mării! Un cartier întreg lăsat fără iluminat stradal, pentru că, de o săptămână, în cartierul din zona Școlii numărul 8 iluminatul public nu funcționează. Cei care locuiesc în zonă stau cu frică simțindu-se în primejdie în propriile case.

„Este beznă totală în cartierul din zona Școlii 8 din Constanța, inclusiv pe aleea Topolog, paralelă cu I.L. Caragiale. Problema persistă de ceva timp. Practic, nu poți merge noaptea pe aici fără lanternă. Mie, una, ca femeie, îmi e frică singură. Primăria face economie?” a declarat o constănțeancă.

Primăria nu avea sesizări legate de acest aspect

Întrebați fiind, reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au părut surprinși de acest fapt neavând sesizări de acest gen. Totodată, aceștia au solicitat sesizările primite de către Ziarul Replica de Constanța pentru a le trimite mai departe și pentru „a remedia problema în cel mai scurt timp”.

„Am preluat sesizarea dumneavoastră și am transmis-o colegilor de la Iluminat Public” au fost spusele reprezentanților primăriei.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De curind am fost in vizita la niste prieteni in Coiciu si am intirziat la o agapa si am constatat cu stupoare ca sunt strazi pe care noapte nu exista lumina, fapt confirmat si de gazda care mi-a relatat ca problema treneaza de mult timp. Dar cine sa vada si sa auda?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272