REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Viorel Cataramă, aroganță la cote maxime într-un local exclusivist

Viorel Cataramă, aroganță la cote maxime într-un local exclusivist

Replica API 10 septembrie 2021 | 01:35 2106

Când ești Viorel Cataramă nimic nu mai contează, asta pentru că luxul și opulența nu sunt străine de el. În acest caz, paparazzii Spynews.ro nu-l scapă niciodată pe soțul Adinei Alberts din vizor și l-au surprins exact în momentul când aroganța a atins cote maxime în cazul politicianului, chiar într-un local exclusivist din Capitală. Iată imaginile cu afaceristul!

Soțul Adinei Alberts, Viorel Cataramă, se răsfață cât este ziua de lungă, astfel că luxul și opulența nu sunt nici pe departe străine de afaceristul și omul de afaceri. Ei bine, paparazzii Spynews au fost pe urmele bărbatului și l-au surprins în momentul în care aroganța a atins cote maxime, căci trabucul i-a fost cel mai bun prieten, scrie spynews.ro

Așa cum precizam anterior, vă spuneam că luxul și opulența nu sunt nici pe departe străine de Viorel Cataramă, asta pentru că, surprins într-un local exclusivist din Capitală, afaceristul a tras cu foc din trabucul care i-a fost prieten cât timp a stat la masă.

De asemenea, soțul Adinei Alberts a mers alături de un amic de-al său la terasa de fițe din București. Au stat în incinta restaurantului ceva timp, acolo unde au purtat cel mai probabil discuții pe cât se poate de interesante, asta pentru că afaceristul a gesticulat tot timpul.

Totodată, Viorel Cataramă a ales o ținută elegantă pentru ieșirea la restaurant, drept dovadă stau imaginile care arată că afaceristul nu renunță în fel și chip la stilul său vestimentar. Spunem acest lucru pentru că soțul Adinei Alberts ne-a obișnuit mereu să fie îmrăcat extrem de elegant, ca ți în cazul de față, purtând o cămașă și o pereche de pantaloni negri, eleganți.

Ce avere au Viorel Cataramă și Adina Alberts

Adina Alberts și Viorel Cataramă sunt unii dintre cei mai bogați oameni din lumea mondenă, mai ales că soția afaceristului este cea mai înstărită personalitate din showbiz. Astfel, aceasta s-a situat pe locul 33 din 50 în Topul femeilor în economie.

De asemenea, nici Viorel Cataramă nu se lasă mai prejos pentru că se mândrește cu 20 de terenuri intravilan, agricol și forestier. Totodată, omul de afaceri deține două apartamente, două case și un spațiu comercial.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne intereseaza ce face hotul asta parvenit si arogant.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272