REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Vlad Voiculescu susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR PLUS pentru portofoliul de la Sănătate

Vlad Voiculescu susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR PLUS pentru portofoliul de la Sănătate

Replica API 19 aprilie 2021 | 00:00 807

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că ar putea fi nominalizat din nou de USR PLUS pentru portofoliul de la Sănătate. El spune că nu există niciun motiv pentru care USR PLUS să nu îl propună în Coaliție.

Afirmația a fost făcută într-un interviu la Europa FM, în contextul în care a vorbit despre necesitatea unei shimbări a modului în care se ocupă funcțiile din sistemul sanitar. Întrebat dacă este posibil să fie tot el propunerea Coaliției pentru ministerul Sănătății, Voiculescu a spus că este o variantă.

„Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă”, a spus Vlad Voiculescu.

Întrebat dacă la negocierile de astăzi din coaliție USR PLUS va merge cu propunerea ca el să fie din nou ministrul al Sănătății, Voiculescu a răspuns că „asta e treaba Coaliției”.

„Dincolo de asta, nu e o funcție de carem să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate”, a mai declarat fostul ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a declarat că demiterea sa din funcție nu a venit în urma unei analize a premierului. Fostul ministru mai admite că i-ar fi greu să lucreze cu premierul Florin Cîțu, căruia Alinața USR PLUS i-a restras sprijinul politic, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Treziti-va si treceti la munca!Lasati vrajeala ,pentru ca este pandemie.sau poate nu stiti!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108