REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Vrabie contestă decizia prin care angajaţii Primăriei Medgidia sunt obligaţi să publice plăţile efectuate de instituţie

Vrabie contestă decizia prin care angajaţii Primăriei Medgidia sunt obligaţi să publice plăţile efectuate de instituţie

Replica API 30 mai 2018 | 02:05 480

Continuă scandalul între primarul Medgidiei şi o parte dintre consilierii locali. De data aceasta, primarul contestă o decizie adoptată în ședința Consiliului Local, din data de 26 aprilie, prin reprezentanții Primăriei Medgidia sunt obligaţi să publice, zilnic, plățile efectuate de instituție.Primarul a motivat că publicarea zilnică ar da prea mult de muncă angajaţilor primăriei.

Iată însă şi reacţia viceprimarului Luminiţa Vlădescu: “Domnul primar Valentin Vrabie s-a opus încă din acel moment, susținând că publicarea a trei sau patru plăți pe zi, ar da prea mult de muncă angajaților Primăriei. Un pretext ridicol, care arată că primarului îi e frică să arate oamenilor pe ce aruncă banii Medgidiei. Valentin Vrabie este atât de speriat de posibilitatea ca plățile să fie făcute publice, încât a făcut plângere împotriva acestei decizii, cerând anularea ei. Printre motivele pentru care vrea anularea deciziei ce impune transparență, primarul ne spune că ”plățile efectuate de Primărie nu reprezintă informații de interes public”. Așa crede primarul, că oamenilor nu le pasă cum sunt cheltuiți banii lor. De ce vă e frică, domnule primar? De tonele de benzină consumate de oamenii dumneavoastră? De miliardele aruncate pe mese și petreceri? De sutele de milioane plătite pentru a vă construi imagine? Poate ar trebui să vă fie mai frică de oamenii cărora le-ați promis transparență, iar acum le arătați că vă doriți exact opusul”, a transmis, referitor la contestaţia primarului, Luminiţa Vlădescu – iată DOCUMENTUL la care face referire:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A zis stapanul meu Vrabie sa va transmit ca se pisa pe voi toti medgidienii care l-ati votat, ca oricum iesea primar si fara voturile voastre bulangiilor care sunteti. Ce tot intrebati atat ce face el cu banii Medgidiei? Cum va permiteti asa ceva? Decapusarea s-a transformat intr-o imensa si singura capusa. VRABIEEEE!!!!!! Se stieeee!!!!
1
0
ionela tu esti retardata sau handicapata cum sa nu te intereseze ce plateste vrabie sunt banii contribuablor dar cred ca tu nu stii ce inseamna proasto datias la trimbita de sluga
2
0
Dar pana acum de ce nu a cerut asa ceva? A, vrea sa ne distraga atentia de la faptul ca nu vor sa aprobe hotararea referitoare la RAJA! Afla doamna vice ca nu ne pasa de publicarea acelor plati, noi vrem sa platim mai putin la apa, sa avem servicii de calitate nu ce ofera PSD-istii de la RAJA pe bani multi! Mai terminati cu prostiile si puneti mana la treaba!
2
5
se repara strazi dar in afara de cateva conducte de alimentare cu apa nu am vazut ca RAJA sa schimbe canalizari care dau pe afara doar costul apei de canalizare este aproape egal cu al apei
5
5
pai ce stiti voi omu e contra universului el le stie pe toate le face cum vrea muschii lui care zice ca ii are asta e mai sunt 2 ani cu asemenea specien sa se spele pe cap cine a votat cu el sa nu ramanemi cu strazile asa ca bani de autifinantare nu are sa vezi atubnci circ si panarama asta place la medgidieni
8
2
O infectie a PSD-ului, aceasta femeie care nu pricepe ca daca vrei sa ajungi primar tre' sa muncesti, sa vii cu proiecte noi pentru comunitate, sa sustii proiectele in derulare indiferent de cine sunt elaborate, sa vii in sprijinul nostru. Dar cum nu te ajuta capul decat sa murdaresti imaginea altora, acum doi ani pe a fostului edil, acum pe a actualului... De fapt asta e singurul lucru la care va pricepeti si din cauza asta nu veti ajunge nici-odata primar.
5
6
STF IN GURA VACARE
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108