REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Zece ani de închisoare pentru doi frați care au ucis un bărbat în bătaie, în Gârliciu

Zece ani de închisoare pentru doi frați care au ucis un bărbat în bătaie, în Gârliciu

Virgil STOIAN 16 noiembrie 2023 | 00:00 1919

Doi frați din Hârșova, Marian I. și Dumitru I., au fost acuzați că, după ce au lovit cu pumnii și picioarele un bărbat, l-au abandonat pe acesta într-o parcare în apropiere de Gârliciu, unde acesta a decedat din cauza șocului hipotermic, fiind îmbrăcat doar într-o salopetă.

Zece ani de inchisoare pentru doi frati care au ucis un barbat in bataie, in Garliciufoto cu rol ilustrativ

Potrivit rechizitoriului, cei doi frați, s-au deplasat cu autoturismul în zona lacului Hazarlâc. Acolo au văzut o căruță în care se aflau doi minori unul fiind chiar fiul victimei care așteptau victima să iasă din lacul Hazarlâc, unde pusese plase de pescuit. Victima purta o salopetă din material textil de culoare albastră și pantaloni sport, cu şosete, însă fără încălțăminte, iar peste aceste haine purta un costum cauciucat special pentru pătrunderea în apă, ce avea și cizme încorporate.

Cei doi frați aveau bănuiala că victima le-a sustras bunuri din fermă, în urmă cu ceva timp, motiv pentru care au abordat-o pe aceasta și i-au reproșat acest lucru, însă victima a negat orice implicare. Pentru a-l determina sa recunoască, cei doi l-au lovit cu pumnii și picioarele, până a căzut la pământ. Victima a suferit mai multe leziuni, însă era conștientă când cei doi agresori au plecat cu mașina. Din nefericire pentru el, bărbatul nu a reușit să ia legătura cu nimeni și din cauza temperaturilor scăzute de peste noapte a intrat în șoc hipotermic și a decedat.

Zece ani de inchisoare pentru doi frati care au ucis un barbat in bataie, in Garliciufoto cu rol ilustrativ

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au avut în vedere, la stabilirea pedepsei modalitatea concretă de comitere  a faptelor, constând în recurgerea la acte de violență, în mod conjugat, pentru a aplica o corecție persoanei vătămate, bănuită de furtul unor bunuri de la fermă, pentru a o determina pe aceasta să recunoască fapta. Mai mult decât atât, aceștia au lăsat victima dezbrăcată, într-un loc pustiu, la temperaturi foarte mici, lucru care a dus la decesul victimei. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea celor doi la 10 ani de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
judecatorii sunt pensionari ...speciali si inalti demnitari cu carduri pline de bani!statul, noi toti platim pentru ...dreptate !
3
0
10 ani ?!?!!!....doar atat valoreaza o viata de om,,???
7
0
cum adica 10 ani ????bai ,sunteti cu capul?aloooo ,ce tara bananiera ..cum frate sa primesti atat de putin pt omor ?ies din puscarie dupa 6-7 ani si gata .... MIZERII DE JUDECATORI CORUPTI ,INFECTI.
8
0
Pentru omor 25 de ani merita , las sari 2 pe 1
7
0
Si uite asa au nenorocit 3 familii..pe a victimei si pe a lor...asta este..trebuie sa plateasca ...pacat de ei ca sunt tineri
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468