REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Zgonea: Guvernul este preocupat de problemele autorităților locale

Zgonea: Guvernul este preocupat de problemele autorităților locale

Replica API 6 octombrie 2014 | 01:54 183

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, susține că premierul Victor Ponta a demonstrat la Sibiu că Guvernul este preocupat de problemele autorităților locale, indiferent de apartenența politică a celor care le conduc.

"Klaus Iohannis primește lecția lucrului bine făcut de la Victor Ponta. Pentru Guvernul României, condus de Victor Ponta, culoarea politică a administrației publice locale nu contează. Nu se face nici un fel de discriminare când vine vorba de investiții publice, de construire sau reabilitare de spitale sau școli, de instituții de cultură sau de infrastructură", a afirmat Valeriu Zgonea, într-un comunicat remis duminică de PSD.

El mai susține că pe vremea guvernării PDL administrațiile locale conduse de PSD și PNL au avut foarte mult de suferit.

"Îi aduc aminte domnului Iohannis că, pe vremea când prietenii săi din PDL erau la guvernare, administrațiile locale conduse de PSD și PNL au avut foarte mult de suferit. Rețin foarte bine cum fondurile publice erau direcționate de PDL-ul care îl susține azi pe Iohannis cu dedicație către Cluj sau Suceava, județe controlate de premierul Boc și de apropiații săi", mai declară Zgonea.

Printre investițiile guvernamentale menționate de Valeriu Zgonea ca "dovezile incontestabile ale lucrului bine făcut în Sibiu de către Guvernul Victor Ponta" se numără autostrada Sibiu — Deva, modernizarea spitalelor și clinicilor din Sibiu, modernizarea Muzeului Astra din Sibiu.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108