REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ziua Constanței, celebrată printr-un maraton de evenimente

Ziua Constanței, celebrată printr-un maraton de evenimente

A.F. 11 mai 2023 | 16:10 1227

Dacă nu v-ați făcut încă planuri pentru perioada 18-21 mai, vă ajutăm noi să vă organizați. Ziua Constanței va fi celebrată printr-un maraton de evenimente de toate tipurile, de la piese de teatru, la concerte, expoziții, evenimente sportive și tot felul de alte activități interesante.  

Ziua Constantei, celebrata printr-un maraton de evenimente

Evenimentele zilei de vineri, 19 mai, debutează cu expoziția de icoane pe care o putem admira la Muzeul Național de Istorie și Arheologie începând cu ora 10:00.  

De la aceeași oră, Asociația Act for Tomorrow va organiza împreună cu Primăria Constanța la Palatul Copiilor o acțiune de îngrijire a arborilor și arbuștilor existenți, dar și de plantare la care vor participa elevi de la mai multe unități de învățământ din oraș. Mai exact, vor fi readuse la viață serele de la Palatul Copiilor, urmând ca acolo să fie crescuți puieți de arbori ce mai apoi vor fi plantați în municipiul Constanța.  

Ziua Constantei, celebrata printr-un maraton de evenimente

În același timp, elevii Colegiului de Artă „Regina Maria“ își vor demonstra talentul în Parcul Casei de Cultură unde vor fi organizate ateliere de pictură în aer liber.  

Pe seară, începând cu ora 18:00, în Piața Ovidiu, copiii vor fi așteptați la piesa de teatru „Rățușca cea urâtă”, pusă în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“. Este un spectacol dedicat copiilor începând cu vârsta de 3 ani, adaptare după H.Ch. Andersen. Regia artistică, scenariul și scenografia sunt realizate de Valentin Dobrescu.  

Ziua Constantei, celebrata printr-un maraton de evenimente

La rândul lor, melomanii vor putea urmări spectacolul „Traviata” începând cu ora 20:00, în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski.  

Seara se va încheia cu 3 super concerte organizate în Piața Ovidiu. Începând cu ora 20:00 vor urca pe scenă: GRASU XXL, PUYA și KILLA FONIC.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa participe chitac si lupu.
0
0
eu vin cu alta sugestie : sa nu se mai risipeasca banii pe concerte moca si primaria sa dea caldura cand este frig afara cum a fost toata primavara asta; stiu unii care au caldura si acum de la centrala de apartament iar eu la termoficare stau cu un radiator anemic
2
1
Un program frumos.Eu vin cu o sugestie pentru anul viitor.In program să includem muzica populara dobrogeana Ansamblurile profesioniste din Constanta și Tulcea au artististi deosebit de valorosi.Este necesar sa cunoatem mai bine valorile culturale ale fratilor nostrii din Tulcea de care ne leagă o istorie comuna de milenii. Evenimentele care vor avea loc anul acesta sunt deosebite.
2
1
Multa mwe cu kkt chitac si tuturor sustinatorilor sai
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468