REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Arhiepiscopia insistă: NU doreşte mutarea bisericii construite abuziv în Tomis Nord, ci intrarea ei în legalitate!

Arhiepiscopia insistă: NU doreşte mutarea bisericii construite abuziv în Tomis Nord, ci intrarea ei în legalitate!

Replica API 25 aprilie 2019 | 15:10 367

‘Patimile’ Parohiei ‘Sf. Mare Mucenic Haralambie’

‘Patimile’ Parohiei ‘Sf. Mare Mucenic Haralambie’

Reprezentanții Parohiei „Sf. Mare Mucenic Haralambie” (din Tomis Nord) fac demersuri pentru intrarea în legalitate a lăcașului de cult. În ultimii ani, parohia a fost amendată în mai multe rânduri, atât de Inspectoratul de Stat în Construcții, cât și de Primăria Constanța, pentru lăcașul de cult construit în zona Boama a municipiului Constanța. Mai mult, la un moment dat, s-a pus în discuție inclusiv mutarea bisericii.

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a afirmat, miercuri, 24 aprilie a.c., faptul că enoriașii, din banii cărora s-a ridicat biserica, nu doresc mutarea acesteia. „Ce este pe dedesubt nu este afectat din cauza bisericii. Au fost ținute mii de liturghii acolo, cum să se mute o biserică unde s-a slujit de atâtea ori”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/cate-biserici-se-mai-construiesc-la-constanta-video-388432/

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptate Barbacot..pai de ce sa demoleze afacerea cand deja produce
0
0
Este construita ilegal , atunci sa fie demolata . Si asa au sufocat lumea cu atatea biserici . Este o mizerie din partea biserici crestine . Abuzeaza de prietenia pe care o au cu politicieni corupti si li se accepta toate neregulile . Eu daca construiesc ceva pe domeniul public sau privat fara autorizatie , sunt amendat sau mi se demoleaza constructia .
5
0
Ca orice locatie trebuie sa aiba o aprobare de functionare. Cine a dat-o ? Muie cu cacat spagoveanului si celor care i-au dat aprobare lui si porcului betiv care s-a extins lpe eminescu pe trotuar !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!! Muie fagadau cu mult cacat !!!
5
1
Daca parchezi pe trotuar bravii si inteligentii politisti locali ,sub indrumarea primarelui care este,iti ridica masina.Bai, da ce fac primarele care este si geniile din politia locala cand popii parcheaza ilegal ditamai biserica pe trotuar?
8
0
legea o facem noi dupa blocuri
2
0
Biserica construita langa statie de carburanti, nu merge, pompierii ce fac? Chiar trebuie sa se intample o nenorocire?
8
0
Zice ca - ce este pe dedesupt nu este afectat din cauza bisericii - nu ei raspund de ce e in ceruri si sub pamant, nu ei ne conduc pe ultimul drum si ne baga in pamant? Unii sunt amendati ca pun niste nisip in fata portii sau ca si-au facut un chiosc in curte fara autorizatie. Altii construiesc ilegal un hotel sau o biserica si sunt iertati. Unde sunt gardienii galactici care sa aplice legea?
7
0
Si legea. Glumiti!
6
0
Cum a construit fara autorizatie de la primarie ?--Domolare !--Toata Cta plina de biserici ptr popii fara biserica !-- Sa faca scoli si spitale ptr popor nu locase ptr inchinat--avem destule
5
0
vinovati sunt cei de la primarie .aveti buldozer ptr. constructii neautorizate
9
0
Preabulangiul nu doreste mutarea bisericii construite ilegsl???? Maine ma apuc sa constriesc un bloc in curtea catedralei...
7
0
Restabilirea situatiei anterioare, adica demolarea.
9
0
Fiind ilegal amplasata nimeni nu ar trebui sa participe la vreo slujba sau altceva acolo. Nu cred ca lui Dumnezeu ii plac abuzurile si hotia. Amplasarea ei acolo e o forma de FURT. Si eu ma duc acolo sa CE? Sa invat sa fur spunand ca mi se cuvine? Nu mi se cuvine nimic ilegal. Asa trebuie si cu amplasamentul ala. Nu e legal ....daramarea si amplasarea in alta parte. Cand au bagat bani in ea trebuiau sa se gandeasca. Dar au sperat in legalizarea furtului. Nu prea e in canoanele ortodoxe parca....
17
0
Are dreptate barbosul, daca d-zeu a decretat asa, asa tb sa fie. Barbosul viseaza noaptea in baldachinul lui, si dimineata rastalmaceste visele si ne spune ce i-a zis lui dumnezeu, de acolo de sus, din imparatia lui poleita cu aur.
11
1
Intarea in legalitate inseamna daramarea constructiei abuzive. Sa vina politia locala si sa dea amenzi zilnic pana cand terenul revine la forma initiala.
17
0
Au condtruit o biserica pe trotuar si acum vor sa o puna in legalitate, sa vedem rezultatul @replica , suntem in 24.04.2019 ora 21.20, articolul e scris maine....bravo!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108