rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 27 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Atacat pentru că e musulman, vrea să aducă investitori în comună şi n-are neamuri de îndestulat

Candidatul PSD de la Pantelimon: Eu nu merg la primărie pentru mia de euro la care unii s-ar bucura ca şpagă, eu nu am nevoie!

Altan Abduraman

În comuna Panetlimon urmează să fie organizate alegeri parţiale pentru desemnarea primarului. Deocamdată, nu a fost stabilită o dată a scrutinului, însă se speculează că acesta ar urma să aibă loc în luna octombrie. Între timp, s-au anunţat şi candidaţii la primărie, din partea PSD fiind vorba despre omul de afaceri Altan Abduraman, singurul musulman din localitate, fapt ce a dat apă la moară cârcotaşilor din „taberele adverse”.

Întrucât un contracandidat al acestuia ar fi chiar soţia preotului din localitate, pe reţelele de socializare au fost lansate o serie de atacuri la adresa reprezentantului PSD: „Dar de ce un musulman? Dar de ce să ne aducă noi cariere şi investitori în comună, să ne facă praf aici?”. Discuţiile pe aceste teme sunt abordate cu degajare de către candidatul PSD: „Eu nu cred că are vreo relevanţă faptul că sunt musulman. Până acum, am convieţuit fără să existe astfel de comentarii.

Mai mult, se uită cumva că, acum doi ani, când încă trăia fostul primar, eu am fost cel solicitat să contribui financiar pentru hramul bisericii ortodoxe din localitate? Mie nu îmi pare rău că am făcut un astfel de gest, şi l-aş mai face şi altă dată, dar mă întreb: atunci eram bun, nu conta că sunt musulman, iar acum contează?”, spune Altan Abduraman. Şi tot ca dovadă că s-a văzut întotdeauna ca un membru al comunităţii, a intervenit şi când un localnic a avut nevoie de maşină să îşi transporte mama decedată la cimitirul ortodox.

Cât priveşte o nouă carieră de piatră şi investitori care să vină în comună, Altan Abduraman declară: „Da, am spus că putem deschide încă o carieră şi că voi face tot posibilul să atragem noi investitori, pentru că am putere de convingere. Se pune problema că va fi praf? Eu spun că problema principală, ridicată de oameni, este lipsa locurilor de muncă. O nouă carieră şi noi investiţii înseamnă locuri de muncă! Iar praful nu ar fi o problemă, pentru că se poate face o variantă ocolitoare a comunei, aşa încât maşinile să nu mai tranziteze localitatea. Dacă se vrea, se poate face”, a punctat candidatul PSD.

„Să fiţi siguri că investitorilor am să le pun condiţia să angajeze oameni de la noi din comună”, a adăugat acesta. O altă discuţie iscată de candidatul-surpriză al PSD este legată de faptul că Altan Abduraman nu are rude în comună! „Eu spun că e mai bine aşa. La primărie când voi ajunge, dacă voi fi ales, nu voi avea grija să mulţumesc neamurile cu funcţii, cu mai-ştiu-eu ce contracte, aşa cum se obişnuieşte la alţii. Nu am cui să îi fac favoruri. Şi nu sunt şantajabil şi nici nu sunt omul la care să vină firme care să îmi dea o mie de euro, ca să le dau lucrări.

Eu sunt pe picioarele mele, cu afacere prosperă, nu am nevoie de mia aia la care se bucură alţii care vor să ajungă primari tocmai pentru şpaga aia”, declară Altan Abduraman. Candidatul PSD are circa 40-50 de oameni angajaţi la firmă, situaţie cu care se mândreşte, la fel cum este mulţumit şi de faptul că, pe societatea sa, a reuşit să atragă 4 proiecte europene.

„Am luat bani pe proiecte europene, deci ştiu cum se fac acestea, am o experienţă pe care o voi putea folosi şi la primărie, pentru atragerea de fonduri. Repet, eu nu vin la primărie pentru mia aia de euro la care s-ar bucura unii, eu aş îndruma firmele ca din banii respectivi să facă ceva pentru comunitate. E şi o chestiune de moralitate”, susţine candidatul PSD.

„Îi sfătuiesc pe contracandidaţii mei să îşi facă campanie pe meritele lor, să îşi prezinte realizările, dacă au, nu atacându-mă pe mine. Să spună câţi angajaţi au, de exemplu. Eu nu am atacat pe nimeni, dar, dacă voi fi nevoit, voi începe şi eu să vorbesc. Dar nu cred că aşa se face o campanie electorală sau pre-campanie. Eu merg spre primărie cu o demisie scrisă în alb. Dacă voi fi primar, în cazul în care greşesc ceva, demisia mea în alb va deveni demisie în adevăratul sens al cuvântului”, a mai spus Altan Abduraman.

R.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/psd-mizeaza-la-pantelimon-pe-un-om-de-afaceri-sunt-drumuri-de-facut-trotuare-iluminat-public-326123/

marţi, 22 august 20173204
Comentarii

01Hagi(13 sep 18:57)
Altan Abduraman e cazut in beci si capacu peste el. Nu ai ales echipa castigatoare Altan Bey
00Eu Pantelimon(5 sep 16:12)
Succes domnule Altan , sunt sigur ca veti castiga pentru ca aveti toate sansele. Nu bagati in seama rautatile din jur sunt niste oameni fara cap. Sunt sigur ca veti schimba in bine totul iar oamenii din localitate vor avea loucuri de munca, veti asfalta soseaua si multe alte proiecte. Va doresc succes si sanatate intregii familii , va sustin din toate punctele de vedere
00Vanghelicescu(1 sep 10:51)
Cine scrie anonim si da numele noastre nu numai ca nu are caracter dar sunt frustati si cei care citesc si trag concluzii pripite , critica si judeca suntt speriati de acesti oameni care scriu sub ANONIMAT, gura pacatosului adevar graieste. Eu unul ma trag din familie care a luptat impotriva comunismului ambi bunici facant puscarie 12 ani respectiv 2 ani si eu UNUL SUNT IMPOTRIVA PARTIDELOR POLITICE COMUNISTE SI A LIDERILOR .DACA AR VENI LA PUTERE 1 ZI LEGIONARII I AS PUNE PE TOTII LA CENGHEL CU TOT CU COPII. La Pantelimon nu conteaza politica si nici partidul .Omul conteaza.
30Ionel(30 aug 00:06)
Tot respectu pt Domnului Altan Abduraman
11Pentru asta de jos(25 aug 10:48)
E amuzant ca frustratii care comenteaza aiurea nu-si dau numele, toti au ceva de spus dar nu ies din anonimat
28Pantelimonu(23 aug 21:40)
Ce sa facem cu tatarul asta parvenit? Nu avem candidat roman din localitate pentru aceasta functie? A ramas sa ne conduca un tatar pitic? Are un caracter infect si crede ca poate face ce vrea si cumpara pe oricine! Asta dupa ce se va vedea primar,vom vedea adevarata lui fata! Oricine dar nu acest tatar pitic care nu face parte din comunitatea noastra! Hai fratilor sa punem primar un ROMAN.PSD avea de unde alege dar oamenii destepti si capabili nu dau spaga,ca tatarul asta pitic si nespalat
42Florin(23 aug 08:00)
Nu conteaza ca este musulman. Important este sa fie un om bun si sa faca treaba !
14Simplu credincios!(22 aug 23:13)
Faptul ca a incercat da dea odata la hramul bisericii vad ca s-a dat cu o mana si se scoate cu 7 maini! Pacat! Biserica s-a rugat si se roaga pentru pacea a toata lumea si pentru ploaie ca de nu erau acestea nici acest domn nu era aici !!! Sotia preotului este presedinte de subfiliala crucea rosie, este si asistent medical asa ca meseria si darul de la Dumnezeu este sa ajute comunitatea si sa investeasca in sanatatea oamenilor! Nu are avere, nu are afaceri , nu are datorii cu statul roman, nu doreste sa se complice si sa- si faca rau doreste sa fie in mijlocul oamenilor 24 din 24! Mult succes
06Vladu-Dinu Dan(22 aug 22:30)
La ceas de seara mi-a cazut in fata acest articol.O aiureala ! Nu avem nevoie de alte cariere de piatra piatra, pana ce nu evaluam corect impactul socio-economic si de mediu asupra locuitorilor.Aici traim oameni si nu vrem sa fim cobaii unora.Apoi mi se pare ceva firesc sa-ti ajuti semenii,indiferent ca esti crestin sau nu.Inainte de toate trebuie sa fii OM Chestia asta cu ,,n-am rude in comuna ,, este cu dus si intors,Unii pot interpreta ca nu-l leaga nimic de comuna.Lucrurile nici nu stau ,macar asa ,cum ni se spune .o nepoata a dumnealui lucreaza la primarie
04cineva(22 aug 20:20)
O afacere de succes este o afacere fara datorii, nu-i asa? Si in ceea ce priveste numarul de salariati, se minte. La organele fiscale societatea domnului este inregistrata cu un numar mediu de salariati - 5. Ori a mintit in articol ori minte statul si oamenii - ii plateste la negru. Care este adevarul? Si intr-un caz si in celalalt este tot minciuna. Doar ca sa minti organul fiscal este mai grav. Cand va fi primar, la fel va face?
33Viorel(22 aug 19:56)
Nu conteaza ce religie are omul. Constitutia interzice discriminarea persoanele in functie de religia lor si tinand cont ca are o afacere de succes o sa conduca bine primaria. Mult succes!
32Mihai(22 aug 19:32)
Un om care o sa faca treaba. Mult succes !!!
014Vasile(22 aug 15:49)
Ai uitat mai nea Altane cand imi dadeai spaga sa ti dau teren in arenda de la morti sau de la persoanele care nu aveau dezbatuta succesiunea sau erau de negasit, Ai uitan nea Altane cand plingeai sa ti fac cunostiinta cu dl Lupu sau cu cei de la Kamparo sa ti dea terenul sa l lucrezi , Ai uitan nea Altane ca lucrezi toate izlazurile comunei datorita mie ca nu am anuntat public licitatia de dare in arenda si ti am dat o tie direct , Ai uitan nea Altane ca ferma si casa care ai facut o nu are acte si autorizatie de constructie si se afla pe terenul primariei,
23Gigi(22 aug 15:17)
Altan bey , sa te ajute Alah , ca mare este ! Si chiar daca le dai mici , carnati si bere , nu te increde in promisiunile ghiaurilor , ca asa este obiceiul lor de secole , de pomohaci ce sunt : iti canta frumos , apoi te lucreaza pe la spate ...
24Localnic(22 aug 09:07)
Mai nenea Tepes, tu ori esti patron pe la cariera, ori angajat acolo. Halul in care arata satul, comuna astazi, se datoreaza in mare masura carierelor. Crezi ca aduc mari sume de bani la buget ? Fals, redeventele sunt infime, iar impozitele pe salarii se duc in alta parte. As fi comentat mai multe, insa mai bine nu. Nu exista un canditat care sa vrea sa vina in primarie doar pentru binele comunitatii. Toti candidatii, cei de care stiu, au interese personale si de grup. Va fi si mai rau in viitorul apropiat pentru aceasta comuna. Pacat
25Abi(22 aug 08:04)
Altan abi, otir akilla. Kazaklarma is bolmas. Paranlarna alageaclar sonra ciumi auzina . Otir otirghan ierinde. Baska turla borekna auzina alagean.
62Tepes(22 aug 08:02)
Am impresia ca cei care isi dau cu parerea pe aici habar nu au pe ce lume sunt. Pentru multi care n-au mai fost in aceasta localitate totul pare din alta lume si in primul rand oamenii. Ce oameni erau inainte in Pantelimonu, ce gospodari iar acum nu gasesti pe unul sa-l platesti sa-ti sape un sant, toti la crasma si se vaita de saracie, nu vor praf dar cum sa dezvolti o comuna daca n-ai alte resurse? Omul acesta care este propus a facut ceva in viata lui se vede, ce sa faca la primarie o sotie de preot? Noi in Dobrogea ne-am impacat foarte bine cu turcii. Sunt multe lucruri de facut in sat.
15spaga(22 aug 07:29)
a plecat la avarul de stroe
19dragu(22 aug 01:29)
huooooooooooo
115Pentru PSD(22 aug 01:21)
Daca se implica Horica in alegerile de la Pantelimon,asa cum s-a implicat la Balcescu,sigur castigam! Acest tatar parvenit,vrea cu disperare sa ajunga primar ca sa nu piarda contractele de arenda cu cei doi proprietari straini,care expira in 2018.Contractele i-au fost date de primarul decedat si insumeaza 3000 ha. Acest tatar infect si avar dupa bani isi doreste sa ajunga primar ca sa acapareze pamantul de la toti proprietarii straini.Spune ca are 4 proiecte europene?Sa spuna ce utilaje are si cu ce lucreaza acel teren! Cea mai proasta alegere a PSD,ca de obicei!Cata spaga ai luat domnule Moga
mai mult...Replica
27 iun 12:40ReplicaFemeie găsită MOARTĂ în casă, la Cernavodă! VIDEO

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 27 iunie, pe strada Unirii din Cernavodă,...636

27 iun 12:41ReplicaANCHETĂ! Iată ce montau doi indivizi pe bancomatele din mai multe județe din țară!813
27 iun 00:00ReplicaREVOLTĂTOR! Locuitorii unei străzi din Valu aşteaptă de un an de zile avizul tehnic de racordare la gaze!1304
27 iun 00:00ReplicaNuclearelectrica a scos la licitaţie un bloc cu 88 de garsoniere în Cernavodă. Primăria vrea să îl cumpere!

Unitatea administrativ teritorială Cernavodă urmează să participe la o licitație organizată de Societatea...996

27 iun 00:00ReplicaSupărări cu repetiţie: al doilea an în care medicii de la Urgenţă şi SMURD au de aşteptat după voucherele de vacanţă!900
27 iun 00:00ReplicaPrimarul din Băneasa, CERCETAT pentru AMENINŢARE: A blocat în TRAFIC un consilier!3363
27 iun 00:00ReplicaMilioane către firma unui deputat PNL pentru blocul ANL de la 23 August

Firma deţinută până nu de mult de deputatul PNL Corneliu Mugurel Cozmanciuc, trecută apoi pe numele fratelui...661

27 iun 00:00ReplicaAutorizaţie de construire pentru un bloc cu 9 etaje, în zona Carrefour1040
27 iun 00:00ReplicaUn şofer a ÎNCERCAT să dea MITĂ poliţiştilor, în Constanţa!1489
27 iun 00:00ReplicaO femeie din cartierul CET, la 112: 'Alo, mi-am tăiat venele'

Intervenție contracronometru în cartierul CET din municipiul Constanța! În noaptea de marți spre miercuri, 25 spre...1313

27 iun 00:00ReplicaDISCIPLINĂ şi STABILITATE! Doi tineri subofiţeri din cadrul ISU Dobrogea, despre perioada şcolii: 'O experienţă frumoasă!'1088
27 iun 01:28ReplicaPoliția Năvodari are un nou șef!4090
Vremea
31°24.5° - 33.8° joi, 27 iunie 2019
cer seninUmiditate: 37%
Vânt: 3.69 m/s din VNV
Presiune: 1015.63 milibari

Loto
6/49158113645
5/4041526323919
joker2311122119
Horoscop
mai mult...SPSportRT
27 iun 01:27SportSimona Halep s-a calificat în sferturile de la Eastbourne

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Eastbourne, după ce a învins-o pe Polona Hercog...837

27 iun 01:48SportConstanța va găzdui Campionatele Europene de baschet 3x3

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3x3! Super-eveniment în aer liber cu dunkuri...302

26 iun 03:21SportCătălin Gheorghe, campion european la bowling!

Federaţia Română de Bowling anunţă o nouă reuşită a constănţeanului Cătălin Gheorghe! Acesta este campion...528

26 iun 00:00SportSimona Halep a demolat-o pe Su-Wei Hsieh la Eastbourne, în doar 55 de minute

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat fără emoții în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne,...581

Local
27 iun 00:00LocalBărbat reținut pentru VIOL: victima ar fi fost abuzată într-un imobil

Polițiștii Postului de Poliție Ceamurlia de Jos, la data de 25 iunie a.c., au fost sesizați de o femeie, în...569

27 iun 01:41LocalPeste 180 de polițiști vor fi delegați la malul mării!

Și în acest an, Poliția Română a anunțat că a luat măsuri suplimentare pentru siguranța cetățenilor,...553

27 iun 01:30LocalPersoană în PERICOL de ÎNEC la Vama Veche

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 25 iunie, pe plaja Bolo din Vama Veche,...710

27 iun 01:42LocalMai mulți pompieri și mai multe puncte de prim ajutor, vara aceasta, pe plaje!

Pompierii au, vara aceasta, mai multe puncte temporare de stingere și mai multe puncte de prim ajutor pe plajele de pe...260

27 iun 01:48LocalȘoferi trași pe dreapta de către polițiștii rutieri, la Constanța

Poliţişti din cadrul Poliției orașului Năvodari, la data de 25 iunie a.c., în jurul orei 18.45, au depistat o...413

27 iun 01:49LocalUn șofer MORT de BEAT a făcut accident rutier cu utilajul agricol pe care îl conducea

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Cumpăna, la data de 25 iunie a.c., în jurul orei 14.30, au identificat un...1161

27 iun 01:17LocalAccident rutier între Hanul Piraților și Năvodari

...1482

27 iun 01:43LocalLucrări pe strada Baba Novac. Nu parcați în zonă!

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a început lucrările de frezare a carosabilului pe strada...308

27 iun 01:24LocalÎn COMĂ: un tânăr a CĂZUT de la etaj, în timp ce ştergea geamuile

Medicii constănţeni au fost solicitaţi să intervină miercuri, 26 iunie, pe strada I.L.Caragiale, după ce o...2632

27 iun 01:18LocalREVIZIE ANUALĂ: SE OPREȘTE APA CALDĂ ÎN CONSTANȚA!

Începând de miercuri, 26 iunie începe revizia anuală a instalațiilor de apă caldă, în tot municipiul Constanța....1499

Politică
27 iun 00:00PoliticăGabriel Petrea, șeful tinerilor din PSD, explică de ce vrea să fie secretar general

Preşedintele Tineretului Social-Democrat (TSD), deputatul Gabriel Petrea, a declarat miercuri că s-a înscris în...141

27 iun 00:00PoliticăBudăi îi liniștește pe pensionari: De unde vin banii pentru pensiile majorate

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că bugetul va putea susține creșterea pensiilor, subliniind că există...197

27 iun 20:14PoliticăConsilierii locali din Murfatlar, convocaţi în şedinţă!

Consilierii locali din Murfatlar sunt convocaţi în şedinţă joi, 27 iunie, pe ordinea de zi figurând următoarele...159

27 iun 01:48PoliticăFederaţia Elevilor din România: Guvernul preferă să trateze baronii locali ai partidului cu mai multă atenție decât chiar pe elevii acestei țări

Federația Elevilor din România condamnă adoptarea proiectului de Ordonanță de Urgență de către Guvernul...257

27 iun 01:20PoliticăPlenul reunit al Parlamentului a votat numirea lui Marian Neacşu la ANRE

Fostul secretar general al PSD Marian Neacşu, membru al Pro România, a fost votat miercuri, în plenul reunit al...270

27 iun 01:17PoliticăRenate Weber n-a avut emoții: a fost desemnată Avocatul Poporului

Renate Weber a fost votată, în Parlament, fără emoții, drept noul Avocat al Poporului! Fosta europarlamentară a...319

27 iun 01:20PoliticăŞerban Nicolae e de acord cu un candidat comun PSD-ALDE, dar să fie nominalizat de la PSD

Liderul grupului social-democrat din Senat, Şerban Nicolae, a declarat că este de acord cu un candidat comun PSD - PRO...270

27 iun 02:03PoliticăMesajul lui Tit Liviu Brăiloiu, de Ziua Drapelului!

Mercuri, 26 iunie 2019, sărbătorim Ziua Drapelului Național, simbolul suprem al conștiinței și unității...382

27 iun 01:45PoliticăLiviu Dragnea victorie la CCR, din spatele gratiilor

Curtea Constituțională a dezbătut, miercuri, sesizarea PNL și USR pe proiectul legislativ iniţiat de Liviu Dragnea...742

27 iun 01:31PoliticăConsiliul local din Cernavodă, convocat în ședință ordinară!

Consilierii locali din Cernavodă se vor întruni în ședință ordinară, care se va desfășura joi, 27 iunie a.c.,...317

Monden
27 iun 02:07MondenCeline Dion a ajuns piele şi os din cauza suferinţei!

De curând, însă, Celine a acceptat să acorde un interviu sincer în care a vorbit despre cât de greu i-a fost să...407

27 iun 15:17MondenActor din ”Suleyman Magnificul” ,prezent în România!

Actorul Burak Ozcivit, interpretul boierului Bali Malkocoglu, mana dreaptă a sultanului Suleyman, din serialul...313

27 iun 01:24MondenOtilia Bilionera s-a căsătorit în mare secret!

Celebra cântăreaţă Otilia Bilionera este îndrăgostită nebuneşte, motiv pentru care a acceptat propunerea...382

27 iun 00:00MondenCe bine arată Nicole Scherzinger la 41 de ani!

Nicole Scherzinger arată impecabil în costum de baie! În doar câteva zile, cântăreața împlinește 41 de ani,...213

27 iun 00:00MondenJorje, înconjurat de fete sexi pe yaht!

În cel mai nou videoclip al său, Jorge se lasă purtat de val şi, cel mai probabil, atât căldura verii, cât şi...163

27 iun 00:00MondenCele mai sexy imagini cu Alina Pană! Războinica a făcut furori la malul mării

Alina Pană nu a făcut, nicio secundă, rabat de la senzualitate, dovedind, dacă mai era nevoie, că îşi merită cu...243

26 iun 00:00MondenApril Love Jordan a murit la doar 31 de ani, după o luptă grea cu cancerul

Regina frumuseții April Love Jordan a murit la vârsta de 31 de ani. Tânăra era originară din Filipine și s-a stins...359

26 iun 00:00MondenMaria Dragomiroiu a ieşit la pensie! Ce sumă primeşte artista lună de lună

Maria Dragomiroiu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Timpul a trecut...582

27 iun 11:22MondenOana Zăvoranu, despre vedetele din România. "Sărăciilor, vă rupeţi în figuri şi îi pupaţi în bot la vrăjeală"

Oana Zăvoranu este dezamăgită de vedetele din showbiz care se dau iubitoare de animale, dar care nu dovedesc acest...214

27 iun 00:00MondenOana Roman a ajuns la spital cu fetița ei

Momente neplăcute pentru Oana Roman. Vedeta a ajuns, aseară, la spital cu fetița ei, după ce aceasta a făcut...226

Mapamond
27 iun 00:00MapamondSUA, Columbia și Chile au încercat ASASINAREA lui Nicolas Maduro

Guvernul venezuelean a anunţat miercuri că a dejucat o tentativă de "lovitură de stat" militară implicând Statele...142

27 iun 02:17MapamondMai multe etaje ale unei clădiri s-au prăbușit, după o EXPLOZIE: 4 PERSOANE, RĂNITE!

Patru persoane au fost grav rănite miercuri, la Viena, în urma unei explozii care pare să fi fost provocată de gaze...2493

27 iun 01:49Mapamond'Regele cocainei din Milano', evadare spectaculoasă dintr-o închisoare din Uruguay

Un șef al mafiei italiene, cunoscut și sub numele de „Regele cocainei din Milano”, a evadat din închisoarea din...436

27 iun 01:25MapamondOrganismele europene de reglementare cer detalii de la Facebook cu privire la proiectul de criptomonedă

Proiectul reţelei sociale Facebook de a introduce o nouă criptomonedă, denumită Libra, a ridicat marţi mai multe...248

27 iun 01:23MapamondAlertă în Marea Britanie: 12 persoane au murit, după ce au intrat în contact cu o infecţie bacteriană rară

Douăsprezece persoane au murit în regiunea britanică Essex şi alte 20 au intrat în contact cu o infecţie...705

26 iun 02:37MapamondDonald Trump anunță că va DISTRUGE Iranul: 'Orice atac iranian va fi urmat de o forţă majoră şi copleşitoare. În unele zone, va însemna ştergere totală'

Preşedintele SUA, Donald Trump, a denunţat marţi reacţia "ofensatoare" a Administraţiei de la Teheran la...707

26 iun 00:00MapamondNava umanitară Sea-Watch, cu 42 de migranţi blocaţi la bord de 13 zile, e un butoi cu pulbere: Captivii vor să spargă blocada italiană

Tensiunea era în creştere marţi la bordul navei umanitare Sea-Watch, care ameninţă să forţeze blocada italiană...253

26 iun 02:30MapamondLogodnica lui Jamal Khashoggi cere o anchetă internaţională privind moartea jurnalistului ucis

Hatice Cengiz, logodnica jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, a solicitat o anchetă internațională în legătură cu...230

26 iun 00:00MapamondArabia Saudită l-a capturat pe liderul din Yemen al ISIS: Au fost folosite trupele speciale

Abu Osama al-Muhajir, considerat liderul filialei din Yemen a reţelei teroriste Stat Islamic, a fost capturat de...292

26 iun 00:00MapamondConsiliul UE defineşte principiile şi priorităţile pentru viitorul sistemelor energetice în cadrul uniunii energetice

Consiliul UE a adoptat marţi un set de concluzii privind viitorul sistemelor energetice în cadrul uniunii energetice,...215

Sănătate
21 iun 23:50SănătateJudecătorii au obligat Finanţele Publice să emită o autorizaţie privind transportul medicamentelor în regim de scutire de la plata TVA!

Fundația Baylor Marea Neagră din Constanța are misiunea prevenirii, tratării și îngrijirii bolilor infecțioase,...695

21 iun 19:37SănătateContractele CJAS Constanța cu furnizorii, prelungite până la 31 iulie

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate anunță prelungirea contractele cu furnizorii, prin acte adiționale....552

20 iun 22:17SănătateÎncă un pas spre înfiinţarea Centrului de reumatologie Constanţa!

Curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța a fost, mult timp, un focar de infecție, după ce clădirile...1194

18 iun 01:40SănătateAproape 2000 de bolnavi la Urgența Spitalului Județean, de Rusalii

1790 de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul...692

18 iun 01:49SănătateSpitalul de Boli Infecţioase angajează şef laborator analize medicale. Iată ce alte modificări mai pune la cale Primăria!

Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa se află în subordinea primăriei, administraţia locală fiind cea care...962

18 iun 04:10SănătateGRAVIDA LA PLAJĂ. Sfaturi de la medicul ginecolog!

Este vară, temperaturile sunt ridicate și toată lumea ar dori să fie pe plajă, să se bucure de răcoarea apei....1507

15 iun 01:24SănătateEchipamente medicale donate Centrului de Transfuzii Constanța

Echipament nou pentru Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, ce va contribui la creșterea capacității...596

14 iun 02:13SănătateCJAS Constanța atrage atenția medicilor să nu mai ceară ordinul de plată la eliberarea CONCEDIILOR MEDICALE!

Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța le atrag atenția medicilor de familie dar...4351

13 iun 02:27SănătateDr. Iuliana Botezatu este director interimar la Spitalul CF Constanţa

Spitalul CF Constanţa are un nou director interimar, în persoana dr. Iuliana Botezatu, fosta preşedinte a Comisiei de...1543

12 iun 00:52SănătateAparatură medicală vitală prematurilor, noua dotare a Spitalului Medgidia

Aparatura medicală insuficientă reprezintă una dintre cauzele majore ale mortalității infantile în România, a...1129