REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CONTROALE pe litoral: Două restaurante au fost redeschise după ce şi-au schimbat bucătăriile!

CONTROALE pe litoral: Două restaurante au fost redeschise după ce şi-au schimbat bucătăriile!

Replica API 6 iulie 2018 | 00:00 298

Controale masive pe litoralul românesc! Comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au verificat unităţile de alimentaţie publică de la malul mării! În perioada 27 iunie – 4 iulie a.c., peste 20 de unităţi au rămas închise din cauza faptului că nu au depus cerere de redeschidere după ce au primit măsura închiderii temporare până la remedierea deficienţelor constatate anterior, ori nu au remediat problemele.

Astfel, de la începutul sezonului estival, în urma controalelor efectuate 50 de unităţi au rămas închise temporar iar 17 de proprietari de unităţi au redobândit dreptul comercializării în condiţiile în care au soluţionat abaterile pe care inspectorii le-au sesizat la prima verificare. De asemenea, joi, 5 iulie a.c., au fost depuse la sediul CJPC 13 cereri de redeschidere de către comercianţii “închişi” din cauza neregulilor.

De la începutul sezonului estival şi până în prezent comisarii CJPC au aplicat amenzi în valoare de 602.000 lei, acesta reprezentând bilanţul primei perioade de comandament.

În urma controalelor efectuate, s-a constatat că două dintre restaurantele închise anterior şi-au remediat problemele. Este vorba despre Restaurantul din Eforie Nord, precum şi cel din Medgidia, Perla Dobrogei, la care menţionăm că s-au găsit probleme grave în ceea ce priveşte igienam în bucătării.

Controalele continuă pe litoralul românesc şi vin pentru a înlătura orice risc de îmbolnăvire în cazul turiştilor care aleg să îşi petreacă vacanţa pe litoralul românesc, a transmis şeful CJPC, Horia Constantinescu.

Paula SOLOMON

Citeşte şi

https://www.replicaonline.ro/oribil-jeg-gandaci-si-muste-in-bucataria-restaurantului-perla-dobrogei-video-359646/

VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va invitam sa ne vizitati si la Evo's pizza , in zona Dacia , sa vedeti " curatenia exemplara " de aici ! Pute de mori a wc in toata bucataria de ai impresia ca este totul un wc public . Deci , va asteptam cu drag !
0
0
jegosu de iancu sigur nu a remediat nimic, de ce inca e deschis la coral? E strigator la cer, la ce mizerie era acolo!
2
0
Inchideti si mallul fratilor.
2
0
sa se faca controale si sa se aplice amenzi maxime si inchiderea celor care nu respecta normele, e vorba de sanatatea oamenilor cu care trebuie sa inveti ca nu e de gluma
3
0
Ati avut bani ? Inchideti le din nou 1 an de zile pentru acesti criminali sau spanzurati javrele toxice pentru populatie!
2
0
De ce nu dati numele la restaurantul din nord gunoaielor?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108