REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

De ce a primit asociatul Biancăi Radu două terenuri în Portul Turistic?! Video

De ce a primit asociatul Biancăi Radu două terenuri în Portul Turistic?! Video

Mirela PASCAL 19 iulie 2023 | 00:00 7029

Nu oricine are norocul de a pune mâna pe un teren din Portul Turistic Mangalia....prin concesiune, sigur, pentru că vorbim, teoretic, de bunuri ale statului. De ce teoretic? Pentru că la Mangalia totul e posibil, însă doar șmecherii au privilegii. Replica anunța, recent, că Bianca-Marga Radu, soția lui Radu, s-a asociat în New Style Architecture, firmă care e unic acționar la societatea în baza căreia funcționează hotelul Topaz din Cap Aurora, unitate de cazare despre care se spune că este condusă, din umbră, chiar de edilul din Mangalia. În societate mai apare și Stoica Silviu, același care, practic, i-a cedat ”primei doamne” 49% din hotelul Topaz pentru 150.000 de euro. Dar, ce a primit Stoica, în schimb, de la Radu?  Două terenuri din Portul Turistic, de parcă le-ar fi moștenit de la mama lui.
 
De ce a primit asociatul Biancai Radu doua terenuri in Portul Turistic?! Video
 
Traseul terenurilor din Portul Turistic Mangalia este detaliat mai jos, cu lux de amănunte, prezentat inclusiv de consilierul PER, Ozzy Menabit, și despre care Replica l-a mai adus în atenție. Însă este interesant de ce terenurile cu pricina au ajuns la Silviu Stoica, asociatul soției lui Cristian Radu!
 
În Portul Turistic, între Maritimo și Nautic, era un teren cu spații verzi pe care l-a luat în închiriere, în anul 2011, pesedistul Bogdan Maganu, fostul viceprimar al Mangaliei.
 

Trei loturi de teren...primul lot ajunge la Maganu...al doilea la un consilier din Chiajna

Acest teren ajunge să fie împărțit în 3 loturi: un lot rămâne la Tonomat Star SRL, acționar 60% Bogdan Maganu, și este acel teren pe care s-a construit restaurantul cel nou. Al doilea lot este cesionat în anul 2021 lui Royal Cezar Concept SRL, administrat de Lucian Petrișor, consilier local PNL în Chiajna. Cum a ajuns un pesedist să cesioneze gratuit un contract unui penelist, știu Bogdan Maganu și Radu Cristian.
 
De ce a primit asociatul Biancai Radu doua terenuri in Portul Turistic?! Video

Consilierul cesionează terenul către firma asociatului soției lui Radu

Penelistul din Chiajna nu face nimic cu terenul, iar în mai 2023, acesta cesionează gratuit contractul de închiriere către Port Azuro SRL, administrat de Stoica Silviu, care este asociat în New Style Architecture cu soția primarului Radu Cristian.
 
De ce a primit asociatul Biancai Radu doua terenuri in Portul Turistic?! Video
 

...al treilea lot ajunge tot la asociatul soiei lui Radu

Al treilea lot a fost cesionat gratuit în luna aprilie 2023 către New Style Architecture în care 49% din acțiuni deține soția primarului Radu Cristian, 50% deține Stoica Silviu, și 1% deține soția lui Stoica Silviu. În luna mai, se sucește și anulează tranzacția de cesionare gratuită a terenului și în aceeași zi, 13.05.2023, cesionează firmei Port Azuro SRL, administrată de Stoica Silviu. Citește mai multe AICI.

Stoica cedează 49% din hotelul Topaz soției primarului și mai primește în schimb cele 2 terenuri din Portul Turistic

De ce? Pentru că în 11.05.2023, cu suma de 150.000 de euro, soția primarului Radu Cristian cumpără de la Stoica Silviu 49% acțiuni din New Style Architecture, care deține hotelul Topaz din Cap Aurora. Undeva, am dat peste cap cronologia schemei lor, insistând că nu se poate fără HCL.  Deci... Stoica Silviu cedează 49% din hotelul Topaz soției primarului pentru 150.000 de euro și mai primește în schimb cele 2 terenuri din Portul Turistic, de parcă ar fi ale lui Radu Cristian de acasă, nu ale municipalității.  Toate tranzacțiile la notar, cererea, aprobarea cererii, toate referatele de specialitate, toate actele premergătoare s-au întâmplat într-o singură zi”, a spus Ozzy Menabit.
 
Video:

Umbă vorba prin târg că, după ce Silviu Stoica va mai primi un teren, posibil tot în Portul Turistic, va ceda restul acțiunilor firmei în baza căreia funcționează hotelul Topaz Biancăi Radu. Vom urmări subiectul!

 

 
 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ești doar un tipar obosit. Știi la fel de bine ca toți cei fără spate din Primărie ca cine nu se supune ordinelor piticului, Colgiului și rățuștei urate cu craci este mutat din direcție în direcție pana ajunge sa numere stâlpii. Cine rezista ii enervează atât de tare încât ii pun pe colegii din birouri să-i ignore și pe șefii lor sa le facă mizerii. Se vor întoarce toate, nicio grija vine și ziua dreptății. Jegurilor le pregătim marșul.
6
0
Bai Garide p***t, Fotin și n***u nu au semnat sa își păstreze locurile de munca. Au semnat sa își păstreze FUNCTIILE de mari directoare și șefe. Ca celelalte de la economic erau mai proaste cum ar veni.
5
2
Comentariile la foc automat. Sa mi bag pl n menabit si sa va iau redactia in pl de zdrente obosite si vandute pe o ciorba data de tata rul spurcat m3nabit. Menabite nu o sa ajungi primar. Esti o zdreanta infecta capatana de oaie mizerabila
2
15
Nu ii placeti pe acești hoți din primărie,Unde sunt acei consilieri din consiliu local care aveau coloana vertebrala,acum depindem de toate aceste lepre din primărie,care sunt plini de ei dacă ii întrebi ceva,nu au învățat ca toți sunt plătiți din bani publici, banii noștri,Unde este Foleanu? Unde este Iorgus,Unde este d-nul profesor care aveau demnitate și știau sa conducă acest oraș. Unde este pantera roz,care zgârie și destramă,Unde sunt banii pt procesele intentate primăriei?
6
2
Ilegalitățile sunt la ordinea zilei in aceasta primarie infecta. O sa aflam in curand cum de Raym are autorizație de constructie pe tot terenul chiar in fata sediului poliției locale din portul turistic. Si cum Stanica construiește si el un bloc tot in portul turistic.
14
1
Cred că în c*rând vom vedea niște buldozere prin portul ăla turistic
14
0
urmeaza arestarile...
11
1
Noi facem lectura si ei raman cu tarenurile :)))))
12
1
Să vezi și să nu crezi! DNA ul este pe urmele primarului, dar el nu dă doi bani. Sau mai e o variantă! Nu poate da înapoi. Presează Silviu Stoica alias Sile. Nimeni în afară de ei nu știe despre ce sume este vorba. Și dacă Silviu Stoica controlează consiliul local Mangalia prin cumnatul sau consilierul local Luca atunci devine limpede ca Sile are primăria la brelocul de chei iar Radu Cristian este doar găina cu ouăle de aur. Dar să nu vocifereze nimeni dintre angajații primăriei!!! Ei știu tot! DE CE TAC???
14
1
Toată primaria plina de hoți ,sa vă ia dracu pe toți,acest primar infect a distrus tot și nu a mai reparat,de parcă era a lu massă, mori jegulle mori
11
1
azi barbatii se penseaza isi fac manichiura ,umbla pe tocuri saracele femei nu mai au loc de ei aceste lucruri fiind normale intr-o societate bolnava /tampita/descreierata/ lipsita de valori si de demnitate ...tot in acesta societate bolnava este normal ca cineva indiferent cine este sa faca ce vrea avand liber la tot ce vrea pt ca barbati care sa ia atitudine nu mai exista ...ia sa vi avut Mangalia 10.000 de barbati care sa puna mana pe furci si topoare si sa apere orasul cu pretul vietii pt ca orasul este ca si casa lor ,aici s-au nascut , aici au crescut , aici traiesc si isi cresc copii , dar cine sa faca asta ? , cei care se penseaza si se ard in popou pt ca asa este la moda ???....furturile au ajuns o normalitate intr-o societate nepasatoare lipsita de valori .....dormiti ca asa ve-ti ramane !!! si voi si copiii vostrii !!!
13
0
Bă Sile ai dat de drac u ,vei ajunge iar calic si vei sta in anchete si instante…ai avut momontul tau de glorie vremelinic si rapid…in loc sa mergi pe varfuri si sa consolidezi tu ai epatat si ai batut in tobe…ghinion …see you soon
18
2
Dacă se vrea și se merge pe filiera se știe ca din Chiajna este chiar Doru Colgiu. Soția lui Colgiu este medic și colega sau ruda cu nevasta consilierului local ce a aterizat la noi pe litoral fix cand a trebuit. Toată sleahta primarului este formata numai din slugoi genMarius Ilie, Stamate, zanfir de la comunitara. Păcat de cele 2 femei - Fotin și Maria n***u care au fost implicate cu semnături doar ca să-și păstreze locul de munca. Restul sunt dalmațieni publici.
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468