REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

După ce a rămas fără PERMIS de CONDUCERE, IULIAN BABAȘA și-a pierdut și... BULETINUL

După ce a rămas fără PERMIS de CONDUCERE, IULIAN BABAȘA și-a pierdut și... BULETINUL

Replica API 21 mai 2021 | 21:42 3242

Iulian Babașa este un tânăr din Murfatlar cunoscut ca un cal breaz de către oamenii legii. De la amenințări cu moartea adresate polițiștilor până la a conduce beat și fără permis, tânărul a trecut printr-o gamă largă de infracțiuni. După ultima sa pățanie, și anume conducere sub influența alcoolului și cu permisul de conducere suspendat, a fost pus sub control judiciar. Poate părea amuzant însă Iulian Babașa a mai făcut o boacănă și anume... și-a pierdut cartea de identitate.

Ce isprăvi a comis Iulian Babașa

Bărbatul s-a făcut remarcat încă din anul 2006 atunci când a intrat în incinta unui liceu din Constanța, a lovit un elev și i-a furat telefonul mobil. Apoi, în 2011, după o noaptea de beție cruntă alături de câțiva membri ai familiei, a dat cu pumnul într-un perete astfel că i s-a umflat mâna. Supărat că echipajul SMURD chemat să îl ajute nu reușea să îi calmeze durerile, a devenit recalcitrant motiv pentru care echipajul a chemat Poliția. Mai departe lucrurile au degenerat, unul dintre unchii lui Babașa lovind un polițist cu pumnul în gură. Pe urmă, în anul 2020, după ce fusese amendat pentru că nu avea declarație pe propria răspundere, a criticat cuantumul amenzii și modalitatea în care organele de ordine publică acționează, pe deasupra amenințându-l și pe ofițerul de poliție că ”îi dă trei bricege în gât”.

Sub control judiciar... și-a pierdut cartea de identitate

Ultima boroboață a fost depistarea lui la volan, sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere suspendat. Cu toate că a fost reținut și propus spre arestare, magistrații l-au plasat sub control judiciar. Una dintre obligații controlului judiciar o reprezintă și prezența la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. Lucrul acesta o să fie un pic mai greu de făcut, Iulian Babașa neputând dovedi cine este după ce a ”reușit” să își piardă cartea de identitate.

Citește și Babașa din Murfatlar a fost PRINS la volan BEAT și FĂRĂ PERMIS

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un tomberon de om o femeie nebuna are filme de milionar si e o saracie de om
0
0
Fraierul asta e invatat sa manance bataie.peste tot, pe unde i-au umblat picioarele a luato peste bot. Singurul pe care l-a batut e elevul ala din 2006 si cateva femei. Face murfatlarul de ras specimenul asta
0
0
De ce trebuie sa scrieti despre aceste gunoaie?Intereseaza pe cineva?
12
0
E haos in Murfatlar!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272