REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ecograf performant, noua dotare a Spitalului Hârșova

Ecograf performant, noua dotare a Spitalului Hârșova

Replica API 24 aprilie 2019 | 20:13 1040

Vești îmbucurătoare pentru pacienții din Hârșova și din împrejurimile acestui oraș: Spitalul Orășenesc Hârșova are în dotare, mai nou, un ecograf Doppler. Echipamentul va deservi ambulatoriului unității spitalicești, respectiv cabinetele obstetrică-ginecologie, urologie, medicină internă și chirurgie generală. Ecograful a fost primit donație de la Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”.

„Mulțumim Primăriei oraşului Hârşova, Primăriei municipiului Bucureşti şi Spitalului Clinic de Nefrologie "dr. Carol Davila" Bucureşti pentru că au făcut posibil transferul echipamentului medical "Echograf digital multidisciplinar Doppler color 4D" în ambulatoriul Spitalului Orășenesc Hârşova, unde va deservi pacienţii cabinetelor de obstetrică-ginecologie, urologie, medicină internă şi chirurgie generală”, au transmis reprezentanții Spitalului Orășenesc Hârșova.

Reamintim că de la Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” București a fost transferat un aparat de radiologie.

Totodată, începând cu data de 2 mai, echipei medicale de la Spitalul orășenesc Hârșova s-a alăturat dr. Dragoș Ștefan Predescu, medic primar de medicina de familie și medic specialist de medicină internă.

F.B.

Citește și: NOUTĂŢI la Spitalul Hârşova: bloc pentru medici şi dotări moderne!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti sluga lui Nadrag si Beica de aceea nu-ti convine nimic, boule...
4
0
Medicii nu mai pleaca din tara pentru ca au salarii foarte mari. Ca sa poata veni si profesa medicii din alte localitati au nevoie de o locuinta si aparatura. Acesta cred ca este primul pas. Dle votat imi pare rau sa o spun dar locuri de munca sunt, in toata tara se plang intreprinzatorii ca nu e forta de munca, decat pentru directori si sefi, dar majoritatea sunt semianalfabeti. Mergi la agentia de somaj si sigur vei gasi. Hai sa nu ne mai plangem ca asa ni s-a invatat gura .
5
1
Medicii ne pleaca din tara si arogantul de ionescu le face locuinte ,creaza locuri de munca si salarii decente ca daca avem bani ne putem trata oriunde dar asa murim acasa ca nu avem bani de spital si doctori
0
5
vreau si io o programare , sunt din mangalia . se poate ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108