REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

'FUGARUL' Mazăre, mesaj din Madagascar, după ce a fost condamnat la 6 ani cu executare!

'FUGARUL' Mazăre, mesaj din Madagascar, după ce a fost condamnat la 6 ani cu executare!

Replica API 16 mai 2018 | 00:00 626

AROGANŢĂ!

AROGANŢĂ!

Radu Mazăre a reacţionat după condamnarea primită în data de 16 mai! El a transmis pe whatsapp, mai multor jurnalişti, un comunicat în care se declară “consternat” de decizia magistraţilor Tribunalului Constanța, care l-au condamnat la 6 ani și 6 luni cu executare într-un dosar de vânzare a unor terenuri. Amintim că Mazăre a plecat în Madagascar şi, în condiţiile date, nici că se va mai întoarce prea curând!

Iată textul integral transmis de Mazăre:

„Astăzi am fost condamnat de tribunalul Constanta la un total de 6,6 ani de pușcărie cu executare pentru trei infracțiuni de abuz în serviciu. Sunt uluit si consternat de sentința nedreapta data de judecător.

Nu reusesc sa inteleg, la prima acuzatie, cum este posibil ca pentru aceeași presupusa infracțiune de abuz (vânzarea sub-evaluata a terenului aferent Cazino Mamaia) sa fiu achitat de Curtea de Apel București (sentința numărul S.P.148/FI/10.07.2017) și sa fiu condamnat la 4,6 ani de pușcărie de Tribunalul Constanta (S.P.253/16.05.2018)? Repet, aceeași acuzație, același teren, insa in doua dosare diferite, o instanta ma achita în dosarul numărul 6536/2/2008 la Curtea de Apel București și alta ma condamna în dosarul 2310/118/2015 la Tribunalul Constanta. Asa cum mi s a parut halucinant faptul ca DNA mi a facut 2 dosare cu acelasi subiect, contrazicand principiile de drept, asa mi se pare si acum halucinant sa am 2 sentinte opuse tot pe aceeasi infractiune cu acelasi subiect!

Dosarul de la Tribunalul Constanta unde am luat aceasta condamnare este public, poate fi consultat oricand, și oricine poate constata ca toți functionarii primariei, consilierii locali și evaluatorii implicați în vânzarea respectivelor terenuri au declarat ca procedura vânzării a fost cea legala, și-au asumat o, începând de la adoptarea hotărârii de Consiliu Local și pana la notar, fără ca eu sa fi intervenit în derularea ei. Primarul semnează ultimul pe documente, obligat de lege sa ducă la îndeplinire hotararile Consiliului Local.

Nu Primarul vinde, ci Consiliul Local, nu Primarul le evaluează, ci evaluatorul profesionist acreditat.

In cazul celorlalte doua abuzuri, situația este identica: primarul nu a influențat pe nimeni, nu a impus nimănui nimic, nu a primit și nu a cerut nimic. Si totusi sunt acuzat si condamnat pentru presupusa subevaluare facuta de niste evaluatori profesionisti! In fapt, spun ce am mai spus, vina mea este una singura: am fost un lider neaservit si incontrolabil pentru Servicii, ca atare o țintă permanenta a Politiei Politice din Romania!

In atare situatie concluzia mea personala este una singura: ma felicit ca am plecat dintr-o țară în care justitia poate si achita si condamna o persoana in acelasi timp, pentru exact aceiași acuzație, cu acelasi obiect, dar in doua dosare diferite!

Asta-i tara? Asta-i justitie? Asta-i dreptate?

Radu Stefan Mazare

16.05.2018, Madagascar”.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/radu-mazare-condamnat-cu-executare-la-6-ani-si-6-luni-intr-un-alt-dosar-355596/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DNLE MAZARE LASATI SA SPUMEGE SI SA MANIINCE RAHAT DA DA MULT RAHAT. CE POT FACE ACESTI POSTACI TIMPI CARE SCRIU FARA A AVEA HABAR DE DOSARE. AU NET MOKA PE CARTELA SI SE CRED DESTEPTI IN CAP.PROSTIA MUSTESTE IN EI. NU AU HABAR DE LEGE DAR LE PLACE SA COMENTEZE KKTURI.RAMINETI ACOLO SI LASATI PROSTIMEA SI LINGATORI DE CLANTE SA TURUIE PROSTI.SANATATE MULTA VA DORESC EU.
3
0
bratul justitiei este aproape, o sa raspunda pentru tot ce a facut
1
1
Bai nesimtitilor care il huliti atata pe Mazare sa tineti minte un lucru cand a venit Mazare la primarie ,Constanta arata groaznic si el a fost si va ramane singurul in viata asta care a facut ceva pentru Constanta idiotilor o sa il plangeti cum si pe Ceausescu il plangeti pentru ca voi niciodata nu o sa fiti multumiti de nimeni! E mai bun acum Fagadau care a facut Constanta ca tarla la oi???? Constanta e dezastru si e abia inceputul o sa vedeti si pe altii care o sa distruga si mai rau. Mazare era un lux pt Constanta asa ca voi nu vi-l puteti permite oricum si bine a facut ca a plecat !
5
3
Fir-ai tu al dracului de betiv curvar! Pai cine mama dracului a facut misculatiile in primarie de a ajuns orasul Constanta cuibul mafiotilor, si unul dintre cele mai urate orase, desi, inainte ca sa apari tu pe carele tale alegorice, orasul asta era printre cele mai frumoase? Ai furat pana n-ai mai putut, ai mintit si acum vii sa ne vorbesti noua despre dreptate? De ce ai fugit, javra dracului in Madagascar, daca esti asa de nevinovat precum spui? Futu-ti Mazarea ma-tii de scarba ordinara ce esti!
11
6
Stiu ca era un hot.Dar era unul lasat de sistem. A fost lasat sa plece.
14
1
Sper sa crapi in Matagascar, iti fac vodoo sa te ineci
8
1
bravo mazare iar cei care pun botul fie cu el fie cu altii sunteti pierduti pe viata
0
8
Toata lumea se ascunde in spatele tastelor cu toate ca in tara asta toti care au avut functii au furat sau fura in continuare in schimb nimeni nu realizeaza faptul ca prin intermediul presei se expune de fapt manipularea politica.
5
3
Panarama asta mincinoasa a reusit sa minta pe multi dintre noi in 2000. Merita sa aiba loc de veci in Madagascar, sa-i aprinda lumanari exoticii lui iubiti. Sper sa nu mai vada Constanta niciodat Un gunoi, un accident genetic si sper ca o mare pilda pentru urmatorii, alesi sau alegatori. My two cent also.
18
2
Ce de ,,fetite,, are mazare pe langa el in foto!!! Palugele cu care se afisa prin Ro erau la OHA ca sa nu dea de banuit.
16
4
cine nu a supt de la el sa se aseze la coada ca inca mai e loc!
0
17
Pagubitii Vectra pe Mazare i-a umilit ani si ani sunt fericiti,macar in ultima clipa, asteptam si judecata divina,Doamne fa dreptate!
16
1
bai jegosilor ordinari si tampitilor care si mamele voastre daca ar ajunge primar in ctza nu va multumeste nimic! boilor! toti fura bah aiuritilor! in schimb uni fura si fac si ceva alti doar fura si va da la muie! 2 personaje va facut ctza cunoscuta! ceausescu si mazare idiotilor! jegu asta de fagadau cu muhammad cu toti tigani si spurcatii lui a transformato intr un gunoi plini de lepre de la hoteluri rapanoase cu preturi de maldive pana la politisti care ling in cur interlopii din ctza si aresteaza oameni care cauta sticle in gunoi sa isi ia o paine! va meritati soarta prostii dracului! HUO
49
11
Da jegosule, asta e justitie, desi e cam blanda cu tine pentru cat ai furat impreuna cu camarila ta. Pentru cat ati praduit voi trebuia sa stati in puscarie pe viata, dar acum hotul striga hotii. Cat tupeu poti sa ai ca sa ne sfidezi si sa ne subevaluezi inteligenta tuturor, mascariciule !
36
4
doar 6 ani? si de bani nu zice nimic? pai cui nu i-ar conveni sa faca 6 ani inchisoare dupa care sa iasa si sa se bucure de foarte multi bani. Muncesti o mie de vieti si nu poti sa faci atatia bani, asta va sta 6 ani la inchisoare si RAMANE CU BANII, si nici nu se stie daca va sta, foarte probabil nu va face nici o zi de inchisoare
18
4
Canad va spuneam - nu e in regula don Primar - spuneati, eu raspund. RASPUNDETI si nu mai dati vina pe Consiliul Local.
15
3
66 de ani puscarie si tot era putin pentru gunoiul asta.
28
3
Nu stiu ce a facut Mazare, dar a zis un mare adevar: aceleasi spete sunt solutionate diferit, ceea ce nu este normal. Si asta nu numai in cazul lui. Si in civil se intampla la fel. Din pacate...cei care patesc nedreptati din cauza interpretarii diferite a aceleasi legi nu au posibilitea sa se refugieze in alte tari.
9
18
Mafiotului, derbedeului care a vandut tot si si-a batut joc de oras si de judet, i s-a dat prea putin...Si confiscarea averii?
35
4
A inceput sa cotcodaceasca paiatza, de dupa palmier. Mars de aici penibilule!
40
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108