REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Iun. 2023
Anul XX Nr. 6386
21.4° Constanța Marți, 6 Iunie 2023 Anul XX Nr. 6386

Liderul USR cere demisia lui Sorin Grindeanu după accidentul din Galați

Liderul USR cere demisia lui Sorin Grindeanu după accidentul din Galați

Valentina CAMARA 25 martie 2023 | 21:20 482

Liderul USR Cătălin Drulă a reacţionat după accidentul feroviar din Gara Galaţi, unde patru persoane au fost rănite, una aflându-se în stare gravă, şi a precizat că „lipsa de asumare şi preocupare a lui Sorin Grindeanu a adus sistemul feroviar într-o stare gravă, care pune în pericol vieţi omeneşti”.

Liderul USR cere demisia lui Sorin Grindeanu dupa accidentul din Galati

„Catastrofă feroviară după catastrofă feroviară, iar Sorin Grindeanu nu e de găsit nicăieri. În seara aceasta a avut loc un accident la Galaţi, soldat cu mai multe persoane rănite. Acum nici două săptămâni, autorităţile minţeau în primă fază după accidentul feroviar din Teleorman. Nici atunci nu ştia nimeni unde e Grindeanu. Îi cer urgent să iasă public cu explicaţii şi să prezinte românilor ce măsuri ia pentru siguranţa din transportul feroviar”, a afirmat Cătălin Drulă, potrivit unui comunicat de presă al USR.

Liderul USR a adăugat că „lipsa de asumare şi preocupare a lui Sorin Grindeanu a adus sistemul feroviar într-o stare gravă, care pune în pericol vieţi omeneşti”.

„Grindeanu nu e în stare să fie ministru, trebuie demis urgent ca să evităm alte catastrofe în viitor”, a conchis Drulă.

Un accident feroviar a avut loc, sâmbătă sseara, în Gara CFR Galaţi, iar patru persoane au fost rănite, doi călători şi doi angajaţi ai CFR, a transmis ISU Galaţi. Dintre victime, o persoană este în stop cardio-respirator şi restul sunt încarcerate. La faţa locului intervin echipaje de la SMURD, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Poliţia Transporturi Galaţi, potrivit știripesurse.ro .


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In 13 martie a fost accidentul de la Rosiori, acum altul, la Galati. Dupa Drula-cap- de ...-musca, ar fi trebuit sa avem trei ministri ai Transporturilor in doua saptamani... O constatare: multi p****i se nasc pe meleagurile noastre mioritice!
2
0
Incepe sa imi fie scarba de USR, astia in afara de "demisia" si sa isi dea ei demisia din guvern nu mai stiu nimic. Scarbos partid.
3
0
In alte tari se inntampla mult mai multe tragedii dar nnu se cere demmisia ministrilor la noi una doua demisia
5
0
In ONG ul asta s au strans doar cretini. Niste paraciosi la Bruxelles. Trebuiesc scuipati pe strada.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
24422204626
5/49
82039243840
joker
37324517292