REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Mama criminalei din Mangalia, primele declarații!

Mama criminalei din Mangalia, primele declarații!

Mirela PASCAL 8 august 2023 | 14:12 4929

Mama Loredanei a vorbit despre tensiunile dintre cele două fete și motivele care par să fi dus la un deznodământ atât de tragic. Cele două tinere fete au avut o legătură strânsă încă din copilărie și au fost chiar colege de bancă la școală.

Mama criminalei din Mangalia, primele declaratii!

Mama Loredanei a dezvăluit că tensiunile dintre cele două fete erau legate, în principal, de un conflict legat de un băiat - iubitul tinerei, Ionuț. Ea a mărturisit că cele două tinere au avut încăierări în trecut din cauza acestui motiv și că au ales chiar să-și ajusteze programul de lucru pentru a evita să se intersecteze în apartamentul pe care îl împărțeau, în speranța de a reduce conflictele.

În ciuda aparențelor de prietenie, certurile frecvente le-au determinat să încerce să se evite reciproc, iar tensiunile au culminat într-un eveniment tragic. Femeia susține că nu poate înțelege sau explica cum s-a ajuns la o asemenea tragedie și că este profund afectată de cele întâmplate. Mama Loredanei a ținut să precizeze faptul că fiica ei nu era violentă.

Ce s-a întâmplat acolo, nu știu. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat de a făcut asta. Sunt terminată, nu mai pot. S-au certat mai demult, iar s-au împăcat, iar s-au certat. Au stat și în chirie amândouă. Nu știu, nu știu, nu știu. Loredana nu era violentă, din contră. Au învățat amândouă, au stat în aceeași bancă la școală. Ce s-a întâmplat acolo nu pot să-mi dau seama. Știu că s-au certat pe iubitul fetei, pe Ionuț. Știu că s-au schimbat pe tură, una să lucreze dimineața și alta după-amiază ca să nu se mai întâlnească în cameră și atât. În rest nu știu. Nu pot să-mi dau seama de la ce a pornit totul. Am vorbit cu ea înainte și mi-a zis că a căzut pe scări” a povestit mama Loredanei, potrivit libertatea.

Când va fi înmormântată Alina

Alina Elena, tânăra tragic ucisă în Mangalia de către cea care îi fusese cea mai apropiată prietenă, va fi înmormântată joi, în satul natal. Cei ce vor să își ia adio de la Alina Elena se vor aduna în satul Buda, situat în inima județului Vaslui.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SE CUNOASTE CA ESTI O JAVRA BORATA AVORTONULE
1
0
eu cred ca nici un parinte nu-si doreste sa fie in aceasta situatie credeti ca asa ar fi invatat-o parinti??? ratacire boala psihica care necesita mai multa atentie
3
0
Eu ma intreb cum au reusit politistii sa identifice victima atat de rapid..super profesionisti!
7
0
Masa a subliniat că nu era violentă era criminală notorie .Ce privire diabolică are si maicasa ....
5
2
Lasati-o pe mama; colegii spun ca era ciudata si retrasa din anii de scoala; e clar ca ar fi avut nevoie de consiliere psihologica profesionala cu multi ani inainte de crima; dar costa si statul e sarac
7
0
Lu Cezara Leu ii place sa o s**a in c*r
3
5
La asa familie...Buda e locul potrivit.
5
1
inchisoare pe viata, e simplu
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468