REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mohammad Murad ar candida la Primăria Constanţa din partea oamenilor de afaceri!

Mohammad Murad ar candida la Primăria Constanţa din partea oamenilor de afaceri!

Replica API 27 iulie 2018 | 00:47 651

Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, vrea un candidat al oamenilor de afaceri la Primăria Constanța. "Eu aș candida!" Acesta a arătat că deși oamenii de afaceri nu au interese politice, ar trebui să aibă, având în vedere cât de greu se desfășoară lucrurile în turism. De exemplu, pentru obținerea unei autorizații de construcție de la Primăria Constanța se așteaptă un an și jumătate. Drept pentru care, a arătat acesta, nu ar fi idee rea ca oamenii de afaceri să desemneze un candidat la Primăria Constanța.

"Din punct de vedere economic, Constanța a ajuns de pe locul 4 pe locul 11", a adăugat Murad.

F.B.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/ce-spun-liberalii-despre-eventuala-candidatura-a-lui-mohammad-murad-la-primaria-constanta-362586/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din 2000 pana in prezent constanteanul a votat orbeste . Nu ar fi exclus sa il voteze pe arab, chiar daca avea sansa de a avea in primar de valoare precum Chitac
2
0
Deoarece pareti baieti fasneti pt.voi mai dau odata solutia.Doar un mandat comunistii nationalizam tot apoi iar democratie ,privatizare,vanzare cum a mai fost.Deci vindem aceleasi mijloace fixe de mai multe ori.Celor cu averi mari nu le convine dar sunt minoritari!
4
1
asta cu hoti si koorve, deja devii obositor spre penibil, ce ar fii sa zicem si noi de turcii ca tine
4
0
Eu votez pe murad. Daca imi da un pui si ulei . Ca de la fagabou nimic . Ti ai dreaq cu natia de hoti si koorve
6
5
In afara de turci si tigani nu o sa-l voteze nimeni. Mai bine il votez pe Mazare decat pe arabul asta.
9
4
Daca vine asta primar, credeti ca o sa o duceti mai bine, voi, cetatenii ? Nu copilasi, patronii o vor duce bine, iar daca vine cu proiecte pt bogatasii ca el, iar o sa va calce strainii pe trece copii si pleaca linistiti, iar o sa se umple orasu de straini tupeisti si Primaria o sa ciordeasca tot ce intra la buget sau o sa dea contracte cu statul la baietii lor. Votati un independent, un patriot nationalist om cu morala, eu as candida si fara salariu...nu mai locuinta modesta si paza sa mi se ofere si puterea de a starpi creaturile si mafia... va promit, nu o sa regretati!
8
3
Murad este in spatele scandalului din Tabara de copii Navodari .Ia promis Dumitru Costin si Bogdan Hosu sa io da la arab daca ii ajuta sa cumpere pe judacatori si sa Piarda Primaria Navodari ! O sa vedeti Tabara de copii imptejmuita de arabi cu gard ca la Poarta Alba sat de refugiati arabi . Popor romani de prosti !
13
2
O trag unii intr-una cu turismul de parca am fi Phuket, Tailanda sau Maldive. Dar noi nu putem sa avem o altfel de economie care nu se bazeaza pe turismul ala amarat de 2 luni pe an? De ce sa nu avem o universitate mai mare, mai prestigioasa, companii IT, de publicitate si in general, o economie diversa, sustenabila, cu valoare adaugata mare pentru totii cetatenii Constantei tot timpul anului? Sa fii om de afaceri in Romania pe un mediu ingust de activitate nu te califica sa fii un excelent administrator al unui oras cu atatea probleme la toate nivelurile cum are Constanta.
16
2
Marius si Valentin
0
2
Dar oare nu mai sunt romani care sa candideze la primarie? Tre sa vina un arab ca sa conduca orasul? Sa ne amintim cum a luat hotelul Perla din Mamaia. Pt ultima semnatura , cea a lui Sarbu , a dat 200 000 de dolari spaga. Pana la el au mai primit si altii spaga , cei drept sume mai mici.
10
1
La cati turci si tigani sunt in Constanta un primar musulmani a-r fii foarte potrivit.
5
8
Un adevarat patriot, binenteles ca o sa fure, dar in nici un caz ca mazare, nicusor si gasca. Arabul are propietati aici, are cu sa raspunda, a investit si a facut multe si nu din bani furati de la stat. Oricum ii va fi greu sa convinga prostimea indobitocita de Mazare pe multi ani!
4
10
Daca mazarica a facut cartier de ciori romanesti, stai sa vezi cand va face murad cartier cu sirieni...
10
1
Auzi mai jos, cica nu avem Romani pt asa ceva? Nu avem bai prostilor de-asta arata Constanta ca ultima cocina, nu vedeti ca nici macar centru numai are, mergeti in alte orase si nu vorbesc numai de cele mari ci de unele mult mai sarace, vai de capul vostru, ce daca este Arab, sa fie si Ungur, orice, numai sa faca treaba, iar acest Arab pe langa multe cotcarii, minore fata de ce au facut politicieni, chiar a realizat ceva cu banii si cu mintea lui si nu cu banii statului ca toti escrocii din partide!
4
5
nu va mai mirati ca dregatoriile se cumpara in Romania, adica voi votati cu cine vreti si iese cine trebuie, adica cine-si cumpara locul, si cum arabetele asta are bani, adica are de unde, are toate sansele sa fie primar peste tigania asta de oras
9
2
ce ne miram? parca ar fi prima data cand punem strainezi la conducere! d apoi regalitatea pulii care ne a lasat fara atatea palate si castele-peles de ex, ce credeti ca erau romani?! nup! nemti. asa ca....bag de seama ca romanii care mai sunt fie au tirat o spre un trai mai bun, fie fura de sting si si baga p..la in ea de tara!
6
3
Esti prostan mai Murad! Tocmai ti-ai pus in cap toate serviciile secrete, inclusiv cele americane si israeliene. O sa iesi ciufulit rau de tot din asta, ca aici sunt interese strategice foarte mari, pe care tu nu le poti nici macar banui. Daca stapanii tai pentru care faci bani prin orice metode te trimit la inaintare carne de tun, imi dau seama cate parale faci in ochii lor. Daca o sa scapi doar cu puscarie, sa fii foarte multumit... Am zis!
8
1
Oricum nu are primar!Sunt diar o gasca care se joaca!
6
1
11 este un loc bun sa vedeti cind o sa ajungem pe locul 30
4
0
Totusi in constanta sunt mai multi muncitori decat oameni de afaceri de ce nu candideaza si un muncitor din partea noastra daca tot fiecare clasa sociala isi propune primarii.
18
0
Asta e invatat sa faca evaziune si sa dea spagi... atata stie, adica e din aceeasi categorie cu fatalau, mazariche si porcomete constantinescu.
13
0
Pai Cta o sa fie impanzita de cioroi arabitoi de-ai lui ! O sa patim ca la Suedezi in MALMO , unde femeile sunt violate ziua in amiaza mare !...
15
2
vai de capu meu,,,Boratu ,Rapanosu asta ne mai lipsea,mai caraitoare lasane draku cu pacatele noastre.
11
2
UN HOT A PACALIT MULTE FIRME CARE AVEAU SA IA BANI DE LA CEL PE CARE LA GASIT IN GEAMANTAN IN BUCURESTI .AUZI CA EL NU IL CUNOASTE CAND FIRMA ARABULUI AVEA SEDIUL LA EL LA PHENICIA CHIAR NU MAI AVEM PE NIMENI SA CANDIDEZE A VENIT IN ROMANIA UN NEICA NIMENI SI A AJUNS SOURCACIUNEA DE ARAB SA NE DEA LECTI ,SA SPUNA CU CE BANI A CUMPARAT COMPLEXUL PERLA MAJESTIC SI CARE A FOST PRETUL PLATI .
11
4
Poate sa candideze omul..Oricum nu-l alege nimeni.Sa-l lasam macar sa-si faca damblaua ,cred eu
13
3
ce pregatire are aceasta persoana un imigrant sa fie primar? stie careva ?
12
3
Tu mai lipseai ! Au fost destui cei care au furat de au rupt sau facut oameni si acum stau pe un porcoi de bani , cine stie cine e in spatele afacerilor tale ca tu sigur nu esti ! Du- te si condu in tara ta ca la noi sint multi oameni capabili !
9
3
Bai baieti voi chiar nu va dati seama ca fagadau a calcat in strachini sau un acccepta vreun tun si este amenintat subtil cu o candidatura a poponarului astuia ?comunistii nu lasa primaria pe mina oricui
10
3
sa bage sharia in mamaia ce atitea buci si tite
13
3
Din cate stiu Phonicia resort apartine de Navodari asa ca mai Murad sterge o de aici si mars la Navodari . Pe tine nici angajatii nu te voteaza poate ai care zicei ca ii aduci din Etiopia ca aici nu gasesti . O gluma proasta si nu e nici macar 1 aprilie
14
3
In cazul asta votez cu Fagadau, raul cel mai mic.
9
7
Murad erte semianalfabet , cred ca este o gluma proasta , o sa fie primar la Poarta Alba , are toata gama de infractiuni , evaziune fiscala de 100 milioane de euro , spalari de bani de 100 milioane de euro , firme infintate in amonte sa fure tva , chiar si crima !
16
2
Il vrem candidatul PNL Constanta si i-am propus sa vina catre noi, chiar daca e prieten bun cu Dragnea si cu Psd.
8
6
As propune sa ne prostituam pe fata tot orasul . In Constanta nu exista opozitie sau oameni de cultura, afaceri , doctori...mafioti cu pistol care sa aiba un cuvant de zis, suntem un oras de lingai care permitem orice si oricui , au distrus orasul in 28 de ani de aratam ca si cum suntem la Sulina , asa ca obisnuitiva cu sula in fund pana muriti ....
9
5
Ne vinde la Sirieni si la Libanezi asta, ii aduce aici si facem arabia constanta
15
4
In sfarsit un om vizionar!Este omul care ne trebuie!
5
19
Daca asta intra primar toate terenurile din mamaia vor fi ale lui .. si va construi peste tot ...si uite asa constanta va fi vanduta toata lu Murad
16
3
Plm presedinte neamtz,primar arab, un vice somalez, romani prosti care aveti minte de gaina,incuiatzi mai sunteti,romanu...neam de curva pui de hotz
19
4
Hai ma ce dracului ..... Este o gluma ....
12
3
haha hahahahahaha, huehuehuehuehuehuehue
7
3
Cand vom avea destula minte sa alegem un astfel de om, atunci ne vom putea bucura si de o dezvoltare sanatoasa. Este exemplul d eom, care face si nu doar vorbeste...sper sa mearga pana la capat. Felicotari si succes!
6
8
Bai cretinilor vreti primar arab? Arabii din Romania sunt doar sagetile adevaratilor grei! Natie de prosti ce sunteti! Chiar nu avem romani adevarati care stiu sa conduca? Nu aveti sange de romani? Va lasati condusi de toti strainii?
22
6
De la videle
5
1
Noi, Pnl, il vrem candidat. Ca doar in conferinta organizata de psd, presedintele cjc si ministrul turismului, l-a ars pe fagadau. Doar nu a fost o intamplare totul. Va candida din partea Pnl sustinut si de Psd-Dragnea. Constanta tre sa o puna cineva pe butuci si de ce sa nu o puna un strain, ca in anglia, sa avem pe cine da vina.
9
3
Murad bey isi mai trage vreo 7-8 hoteluri si tot atatea blocuri, vinde tot ce se poate la makedoni sau harabi si asta ii va ocupa tot timpul mandatului.
16
3
Din partea oamenilor de afaceri din PNL? :p
6
4
Esti dus.sper ca doar e o gluma.cine te ar vota si cine te sustine?
9
5
De ce nu am avea si noi unu la Constanta . Poate ar fi o solutie salvatoare .
3
15
Allakhu Akbar!!!!!!
12
4
...da , un primar cu o asemenea abordare realista si pertinenta ar merita sa fie primarul Constantei. Abordarea de pana acum a adus Constanta pe ultimele locuri din tara...
9
10
Chiar ne am tampit sau neam tampit!!!!
30
4
Ce sa caute la Primaria C-tei ?? Noi nu mai avem specialisti in turism si economie ?!
18
5
Constanta a ajuns pe locul 100
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108