REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

O GROAPĂ în ASFALT le pune PROBLEME ȘOFERILOR din PALAZU MARE

O GROAPĂ în ASFALT le pune PROBLEME ȘOFERILOR din PALAZU MARE

Replica API 12 august 2021 | 13:08 1234

Problemele par a se ține scai de locuitorii din Palazu Mare. Dacă până acum erau probleme pe strada Dumbrăveni, din cauza locurilor de parcare dar și a lipsei sistemului de preluare a apelor pluviale, de data aceasta este vorba despre strada Ion Ghica, pe care de află și cimitirul. Pe acestă stradă a răsărit, într-o groapă, cam de 2 săptămâni, un semn pus poate chiar pentru a semnaliza buclucașul obstacol. Aflat chiar în curbă, acest semn le dă de furcă șoferilor care sunt nevoiți fie să meargă pe contrasens pentru a-l ocoli, fie să aștepte să treacă toate mașinile de pe cealaltă bandă de mers. ”Am ajuns să ocolesc pe alt drum doar ca să evit acea groapă cu semnul în ea. De două săptămâni e această situație și cineva trebuie să facă ceva” a declarat pentru ziarul Replica de Constanța, un locuitor din Palazu Mare.

Groapa se află chiar la intrarea în cimitir

Aflată aproape de intrarea în cimitir, groapă încurcă șoferii de pe ambele benzi, reprezentând un adevărat pericol. Locuitorii din Palazu Mare sunt foarte nemulțumiți de această situație: „Am ajuns să ocolesc pe alt drum doar ca să evit acea groapă cu semnul în ea. De două săptămâni e această situație și cineva trebuie să facă ceva” a declarat un locuitor care se confruntă zilnic cu această problemă.

Problema va fi remediată cât de curând

Contactați de reporterii ziarului Replica în legătură cu această problemă, reprezentanții Primăriei Constanța au declarat: ”Problema va fi rezolvată cât mai curând posibil. Am luat legătura cu cei de la Confort Urban, care se vor ocupa de acest aspect. Rugăm toți locuitorii care au orice fel de problemă să folosească aplicația sesizari.primaria-constanta.ro. sau varianta pentru Android https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.city.citycomplaints.

Citește și UMBRA lui FĂGĂDĂU din PALAZU MARE se plimbă cu BARCA! Video

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intersectia N Iorga cu Mircea cel Batran nu e vazuta de nimeni?
0
0
O groapa mare pe str victor climescu unde sta vicele pwlii, sa intre tot patidul in ea
3
0
Poate fac si montajul cum trebuie. Adica sa fie la nivel cu asfaltul !!!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272