REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Palaz îi transmite primarului de la Cogealac să nu devină fanul salariilor nesimţite

Palaz îi transmite primarului de la Cogealac să nu devină fanul salariilor nesimţite

Replica API 4 august 2017 | 00:00 461

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, în urma prevederilor din legea salarizării, ce permit ca veniturile funcționarilor publici să fie stabilite prin hotărâri de Consilii Locale, solicită tuturor aleșilor locali să stabilească în mod eficient și rațional grila de salarizare, astfel încât să nu aducă prejudicii și să fie în concordanță cu bugetul local.

Claudiu Palaz: ”Aceste cheltuieli pot depăși cu mult procentul de susținere bugetară, fapt ce ar duce la adevărate blocaje în administrațiile locale.

Rog aleșii locali să fie chibzuiți în felul în care stabilesc salariile funcționarilor publici din administrațiile locale, ai căror reprezentanți sunt. Să aibă în vedere faptul că dacă aceste cheltuieli depășesc cu mult procentul de susținere bugetară, există riscul să nu mai aibă bani pentru investiții.

Dacă bugetul local nu va putea susține majorarea salarială propusă de aleșii locali, se va ajunge, cel mai probabil, la mărirea taxelor și impozitelor, suportate de către cetățeni.

Rog conducerile partidelor să atenționeze primarii referitor la propunerile privind creșterile salariale și să le recomande acestora să fie cumpătați.

Pentru a arăta că poziția mea de azi este una corectă și este pentru cetățean, voi solicita aleșilor locali ai Partidului Mișcarea Populară să fie cei care iau inițiativa propunerii unor creșteri salariale echilibrate, în funcție de puterea de susținere a bugetului local din fiecare localitate.

Ținând seama de articolul din mass-media (n.r. - apărut în Replica, şi care poate fi consultat AICI) în care a fost semnalat faptul că unul dintre aleșii locali ai PMP, în speță Gheorghe Alexa, primar al comunei Cogealac, a fost ”cu dare de mână” și a aprobat creșteri salariale mai mari decât poate susține bugetul comunei, îl rog pe acesta public să reanalizeze Hotărârea de Consiliu Local aprobată și să facă propuneri pentru creșteri salariale, în așa fel încât bugetul local să poată susțină acest lucru.

În condițiile în care colegul meu, primarul comunei Cogealac, nu va pune mai presus interesele cetățenilor decât interesele materiale ale angajaților Primăriei și nu va reveni asupra hotărârii aberante de măriri salariale ale angajaților, personal voi sesiza Instituția Prefectului pentru anularea în contencios administrativ a acestei hotărâri și încadrarea creșterilor salariale în mod echilibrat, conform bugetului comunei Cogealac”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ma cak pe tine.
1
0
Sa mictionam pe tine japita facatoare de nimic platita din banul public.
1
0
sa ma pupi direct in pula japita basista.
1
0
Pt ata iei tu salariu de la buget mai facator de nimic.Mai pupator de baaaas.Mai traseistule ia ia reti cite part ai vinturat.Binenteles in dolosul cetateanului.Mata da da mata te crede.
2
0
Aaaaa pai dak Palaz da da transmite putem sa ne scarinam la testicule.Dupa bineteles sa ne pregatim.Daaa vine cur lag gura ne satula sa ne ajute sa ne relacseze.Pe noi astia care o toot dam cu onanlaba.Japita sa ajuns si haleste kkt de nim pina seara.Mars.
0
0
Transmite Palaz daaa cum cum.Conectat la banul public la buget desigur.Am ajuns ca hotul sa strige hoti.Un neica nimeni in drum nu mai vb de parcursul politic al acestuia.TRASEIST de frunte azi in PIIMP.
1
0
aaaa dac transmite Palaz sluga Basista traseistul politic si indragostitul vesnic de banul public asta ne-am lamurit.ascundete draga.
1
0
lasati omu in pace ca e cipan de-al nostri
1
0
Se pare ca primaru Alexa este intr.un rahat mai mare ca el .Sunt curioasa cum le va explica hotu celor care lea promis salariile nesimtite.Puneti osu la munca nenorocitilor , noi ne rupem oasele de dimineata pana seara pt 15 milioane si voi vreti salarii de 40 milioane de la noua la doua .Huaaaa parazitilor
4
0
Consilierii PMP au realizat ca bugetul local nu este pusculita lor de acasa si zic ca daca ei nu pot fura nimic din buget cum lea promis primaru atunci sa nu moara numai capra lor ci si caprele tuturor oamenilor din Cogealac. Ma nenorocitilor credeati ca primaria o sa fie sursa voastra de a face avere? Stati linistiti ca tot niste parliti o sa ramaneti si dupa terminarea mandatului. Puneti mana pe sapa trantorilor ca de la primarie nu o sa luati decat MUIE.
3
0
Consilierii care au rude, cuscri, sotii, prieteni, amante in primarie au votat pt aceste cresteri aberante, fara a da o explicatie care sa vina in sustinerea acestor hotarari .Felicitari domnu Palaz pt aceasta initiativa. Dumneavoastra aveti experienta in administratie si nu aveti ce face trebuie sa.i explicati acestui ciobanu ca primaria nu este turma lui de oite sa faca el ce vrea... Forta domnu Palaz....
2
1
Domnule Claudiu Palaz,spune-ti ca a marit domnul primar salariile prea mult? Pai veniti dumneavoastra sa lucrati cu toti tampitii si analfabetii! De ce sa ia Cati banii pe investitii? Mai bine sa-i luam noi pe salarii! Bravo consilierilor PMP,pentru ca s-au gandit si la noi.Domnule Palaz,mai bine vedeti-va de problemele de la CJC
1
1
OAAAU GLASUI TRASEISTU PALAZ ABONATUL LA BAUL PUBLIC. SI INCA CUM MORALIZATOR CORECT AR FI SA SE PRIVEASCA IN OGLINDA CU SIGURANTA VA VEDEA UN PIER DE VARA UN NIMENI IN DRUM SI NU DOAR ATIIT.POSIBIL SA VADA SI UN FRUSTRAT CARE DA CU PIATRA UTIND DE SIESI.INOCENTI CARE V-AU VOTAT SI AU SPERAT IN FACERILE DVS SINT DEZAMAGITI MAXIM ACUM.STATI LIN 4 ANI RAMIN TOT 4 ANI ORICITE INTINDRI VE-TI FACE.BUGETUL DA DA BUGETUL VA VA FI RECUNOSCATOR.
3
1
doctoratul in ce ? in mangle ? s-a cam inchis fabrica de diplome a lu Oprea et Co.
3
1
Palaz asta se baga in seama aiurea. Are dreptate dar nu este el in masura sa fie lupul moralist. Oare a muncit 1 zi in viata lui? Doctoratul nu mai are curaj sa il termine? hahaha machidonii astia...toti o apa si un pamant.
6
2
machidonii sa-si taie salariile???hahahahaaaahaha,mai degraba mananca cacat la propriu.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108