REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Procurorul german care-l anchetează pe Cherecheș: „Poate fi eliberat“

Procurorul german care-l anchetează pe Cherecheș: „Poate fi eliberat“

A.F. 1 decembrie 2023 | 21:23 2716

Procurorul german care-l anchetează pe Cătălin Cherecheș spune că există posibilitatea ca acesta să fie cercetat în stare de libertate.

Procurorul german care-l ancheteaza pe Chereches: „Poate fi eliberat“

„Da, este posibil să nu fie trimis în România, poate fi eliberat, să se bucure de libertate. Dacă totul merge fără probleme, atunci Cătălin Cherecheș ar putea fi trimis în judecată în aproximativ 6 săptămâni. Nu știu dacă a încercat să lovească polițiștii, nu am această informație. Vă pot spune cu siguranță că nu a încercat să fugă, doar s-a opus încătușării”, a declarat procurorul, la România TV.

Cătălin Cherecheș ar urma să fie transferat la penitenciarul din Munchen.

„Arestatul se află în momentul acesta la penitenciarul din Augsburg. Va fi adus în cursul zilei de astăzi la penitenciarul din Munchen. Acolo va rămâne până la decizia finală a instanței care ar putea decide trimiterea lui în România. Procedura de trimitere în alt stat este o procedură mai complicată, așa este acum, s-a decis arestarea lui, următorul pas îl va face tribunalul din Munchen. Instanța va decide în primă fază dacă dosarul lui Cătălin Cherecheș este corect întocmit pentru extrădare, dacă da, atunci în următoarea perioadă tot instanța, tribunalul va decide în următoarele 6 săptămâni dacă actele sunt corecte, dacă nu s-au depus contestații pentru extrădare. Ei vor decide ce se va întâmpla cu arestatul, dacă va fi trimis în România sau dacă va fi eliberat”, mai spune procurorul.

Cătălin Cherecheș, primarul fugar din Baia Mare, a fost arestat în Germania în 28 noiembrie, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luati-i banii si il extradeaza rapid. Banii, imbecililor. Banii. Despre bani e vorba!
0
0
Doa prostii de romani mai au bucurii cu pushkaria, camera etc. Nemtii s-au desteptat dupa Mathausen.
0
0
Aberati, p********l a spus conform legii ce se poate intampla, nu se va intampla asta,va fi extradat in Romania asta doar daca nu cumva actele de extradare nu au fost intocmite gresit
2
1
nemtii l au intrebat ati bani ai adus sau ai in germania ? poti fi liber pana ii cheltui pe toti aici sub control fiscal . adica vei plati taxe din banii personali
2
0
Bah ce-mi place de jegurile astea, din Romania pot sa fure, sa faca averi dar nu pot sa faca puscarie in Romania. Pai fa puscarie in tara ta, fii patriot. Zdrentze de oameni, asta si-a bagat si socrii in kkt.
5
1
F00tui in gura de nemti idioti !
3
1
Exact ce am spus si eu. Cat timp puscariile din Romania nu au conditii ca cele din Germania nemtii nu si permit sa extradeze hotii fara acordul lor. Cum statul german nu cheltuie bani cu hotii altor state daca nu au prejudiciat statul german cel mai sigur ii pune in libertate si cat timp nu pleaca din Germania pot trai liberi pentru a contribui la dezvoltarea Germaniei. Pana la prescriptia mandatului. Nemtii stiu ca in felul asta Cereches va cheltui in Germania cel putin 1,5 milioane euro. Bani pe care i a carat in Germania cu sacosa.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468