REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

”Profu’ de Fericire” a ieșit la agățat... cu avionul

”Profu’ de Fericire” a ieșit la agățat... cu avionul

Virgil STOIAN 23 iulie 2023 | 00:00 2636

În urmă cu câteva luni, Replica vă semnala un bărbat care postase un anunț prin care specifica faptul că primește în apartamentul său, unde stă cu partenera sa, o fată sau mai multe, fără a percepe chirie, doar să contribuie la întreținere. Bărbatul, cunoscut pe rețelele de socializare cu numele de Tony Davis s-a autonumit geniu, dar și Profesor de Fericire. Ei bine, după câteva luni de pauză, acesta a revenit și își caută iubită. Bărbatul caută o femeie între 18-58 de ani, care să, nu bea să nu fumeze și să îl iubească necondiționat. Și o așteaptă cu un... avion.

”Profu’ de Fericire” a iesit la agatat... cu avionul ,,Tony Davis”

După ce, în urma dezvăluirilor din Replica, bărbatul a rămas fără iubită, acesta a adoptat o altă tehnică de cucerire. Astfel, dacă până acum acesta se poza lângă mașini scumpe, de data aceasta a ales… un avion pentru a impresiona viitoarea iubită. ” Profesor de Fericire de 51 de ani caut o femeie divină între 18-58 de ani în toată România, pentru o relație de dragoste adevărată adică dragoste nesfârșită și necondiționată sau o relație numai de iubire și fericire!” așa începe anunțul bărbatului chitit să își găsească jumătatea.

În continuare, bărbatul enumeră avantajele unei relații cu el: ” o să te iubesc și o să te fericesc zilnic, pentru că altceva nu am ce să îți ofer, o să te învăț cum să te bucuri de o sănătate perfectă etc.”. Cu toate astea, Tony Davis este destul de cusurgiu, femeia perfectă trebuind să aibă o mulțime de calități: amabilă, sufletistă, inteligentă, sinceră, respectuoasă” lista continuând cu enumerarea calităților. În finalul anunțului, bărbatul specifică totuși că e în căutarea unei relații de prietenie.

Ca acest ”prădător” sunt sute pe internet și recomandarea este să nu dați curs acestor invitații, pentru că nu se știe niciodată peste cine nimerești. Cel din spatele calculatorului poate fi un obsedat sexual sau un violator.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti articole despre toti aurolacii, toti cocalarii si toate coorvele borate. Doua cuvinte nu ati putut sa scrieti despre decesul de azi dim almedicului care a salvat sute de vieti in multa prea scurta cariera! Poate unii dintre cei salvati ar vrea sa stie, sa ii aduca un omagiu!
12
0
Cineva de la replica îl urmărește cu gelozie
8
0
ce tampenie de articol !
11
1
Ce m**e de retard are..cine plm sa se uite va distrusule la tine? Nu ești bun nici macar la săpun
6
2
Proful de fericire credeam că este la munca in folosul comunitatii ,sau izozolat la domiciliu sub supravegherea politiei pt redresare dar ati inceput sa scrieti de el ca de o vedetă .....
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272