REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.5° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Șoferul beat și drogat care a ucis o femeie în Popești-Leordeni e fost șef la BCCO București

Șoferul beat și drogat care a ucis o femeie în Popești-Leordeni e fost șef la BCCO București

Ana Maria LIPAN 5 septembrie 2023 | 12:04 2657

Autorul accidentului de la Popești Leordeni, șoferul beat și drogat care a ucis o femeie în accident auto, este fost polițist-șef la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) București, potrivit parlamentarului Dumitru Coarnă.

soferul beat si drogat care a ucis o femeie in Popesti-Leordeni e fost sef la BCCO Bucuresti

„Este fost polițist, colonel în rezervă. Nu o să-i spun numele. A fost șef la BCCO București, fost șef de cabinet al ministrului Dejeu. Din informațiile mele, se pare că avea probleme cu alcoolul de mult, a fost transferat la un moment dat. Avea probleme încă de când era activ, s-a pensionat în 2015-2016. A fost un protejat al sistemului. Am lucrat foarte mulți ani în sistem și sunt dezamăgit. Știu cum se procedează, cum se venea cu influențe în dosarele penale. Eu făceam sesizări, plângeri, denunțuri, dar sistemul nu cercetează”, a spus Dumitru Coarnă.

Reamintim că un șofer drogat de 59 de ani a ucis o femeie, la Popești Leordeni. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul consumase și alcool înainte de-a se urca la volan. Potrivit datelor, victima abia se vindecase de o boală gravă și își cumpărase un tort de ziua ei atunci când a fost spulberată de mașină. Conform informațiilor oferite de autorități, șoferul a lovit cinci autoturisme parcate pe strada Unirii, iar în urma impactului două femei au fost rănite, una dintre ele neputând fi salvată din cauza rănilor grave suferite. 

La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Unirii, din localitatea Popești Leordeni, un autoturism a lovit o femeie și 5 autoturisme, parcate pe partea carosabilă. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Popești Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 și 56 de ani.

Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unități spitalicești, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă ulterior, femeia, în vârstă de 56 de ani, a decedat, informează realitatea.net. Polițiștii au procedat la  testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca ajunge la puscarie si daca nu iese pe usa din spate cum au facut altii, o sa aiba viata grea tare.. si a facut o cu mana lui
0
0
Domnul politist pensionar conducea un jaguar model nou… Banuiesc ca din pensie…
2
0
Protectorul a băgat nasul la borcanul cu miere și într-un final a comis-o urât , urât de tot , păcat de persoanăa decedată și de cea accidentată , cât despre acest nemernic , să sperăm că va fi pedepsit exemplar .
8
0
Arunca-te de la subsol mai bine
3
1
dacă ăsta pățește ceva eu ma arunc de la parter, în r*mânia legile sunt făcute de cei puternici pt a-i tine-n sărăcie pe cei mulți, cei puternici uite-i cum va sfidează și pot sa și omoare și sa nu pățească nimic, cei puternici sunt mai presus de orice lege. Nevasta lu' Păunescu ce a pățit?Ioan Albu? Mario Iorgulescu?etc
5
2
Parlamentari romani,niste ecscroci cu diplome de doctori in furt si manipulare cica politicieni au imunitate caci asha este in Uniunea Europeana,o munciuna pentru ca eu traiesc in Germania si aici parlamentari au imunitate dar numai pentru declaratii cand se cearta ei intre ei in rest nimic,pai cum sa devalizezi bugetul de stat sau local si sa fii imun in fatza legi sau sa omori,sa faci trafic de droguri,trafic de femei,talharii,sau fapte asociate cu coruptzia si sa fii nebun,mai parlamentarilor voi suntezi nebuni sau de ce alta boala suferitzi.
5
0
Nimic mai simplu este sa se aplice legile in mod egal. Normal ar fi sa se elimine inclusiv acele imunitati care sfideaza electoratul. Daca un presedinte de tara sau arice ar fi incalca legile,sa fie aplicate masurile ferme si nu e nici o paguba daca se fac alegeri anticipate. Mai bine asa ,decat sa ai in conducerea tarii infractori. Pe bune,daca legile ar fi aplicate ferm,corect,multe din problemele de azi, nu ar mai fi.
10
0
Daca nu ei trag pe nas...cine să tragă ?
8
1
Propun si eu o zi....Purge in Romania....cum ar fi? HahahA
4
2
asta e deficienta sistemului, astfel de specimene nu au ce cauta in structuri, nu au ce cauta sa fie protejate, cine la protejat sa plateasca, acum la puscarie pe viata, se va intalni cu cei care i-a bagat pe acolo, va fi greu tare
11
2
După mine, situația acestui individ criminal drogat/beat e simplă ca bună ziua. Să facă pușcărie ca Berilă și și să rămână pieton toată viața. În plus să plătească toate daunele și dacă nu are cash să i se confisce toată averea.
15
1
speciali javre criminale iar voi platiti taxe si impozite sai tineti pe ei in lux si droguri de cand se tot vorbeste de "sistem" si tot pe ei ii votati va meritati soarta
16
1
Nu se va intimpla nimic pina in ziua in care familia victimei nu-si va face singura dreptate - sa-i ia gitul criminalului, indiferent de consecinte.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468