REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Șoferul care a provocat accidentul mortal de pe DN22 A Constanța-Tulcea era drogat!

Șoferul care a provocat accidentul mortal de pe DN22 A Constanța-Tulcea era drogat!

Mirela PASCAL 20 ianuarie 2023 | 08:58 6322

Joi, 19 ianuarie a.c., poliÈ›iÈ™tii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizaÈ›i prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omeneÈ™ti. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul BucureÈ™ti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Babadag, din direcÈ›ia localității Cataloi, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, ar fi pierdut controlul direcÈ›iei de deplasare È™i ar fi pătruns pe sensul opus de circulaÈ›ie, intrand în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 52 de ani, din judeÈ›ul Tulcea. Din păcate, în urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 52 de ani.

soferul care a provocat accidentul mortal de pe DN22 A Constanta-Tulcea era drogat!

Conducătorul auto deÈ›ine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. Totodată bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenÈ›ei în organism a substanÈ›elor psihoactive.

soferul care a provocat accidentul mortal de pe DN22 A Constanta-Tulcea era drogat!

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârÈ™irii infracÈ›iunilor de ucidere din culpă È™i conducerea unui vehicul sub influenÈ›a alcoolului sau a altor substanÈ›e, urmând a fi stabilite cu exactitate toate cauzele È™i împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Update:

Conducătorul auto implicat în accidentul rutier de pe strada Babadag a fost reÅ£inut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de ReÅ£inere ÅŸi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de PoliÅ£ie JudeÅ£ean Tulcea, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraÈ›ilor în vederea luării unei măsuri preventive.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DN 22 este drumul tulcea Hârșova nu Tulcea Constanța, Tulcea-Constanța drumul se numește e87 accidentul s-a întâmplat la întrarea în municipiul Tulcea. Ziarist de duzina
7
0
cu confiscarea masinii! Nu mai prostovanilor! Trebuie pedepsit soferul nu masina sau proprietarul acesteia!
8
0
Dn 22,Cataloi. Tu ce ai fumat?
4
0
Cu q7 care da spaga branza, oi, peste. Care face blocuri..mare afacerist. Rasa asta trebuie sa fie eliminata din cta daca vreti si voi ca in cj bh etc.
10
4
Legile din romania sunt facute pentru infractori , in mod normal , pentru o astfel de fapta ar trebui sa se stea la puscarie ...minim 15 ani !!! Pentru cei prinsi la volan , drogati sau bauti , incadrati la tentativa de omor. Iar pentru cei care au facut accident din care au rezultat victime , incadrati direct la omor calificat !
19
2
Doamna ziarist DN 22a nu este drumul Tulcea-Constanta, localitatea Cataloi nu se afla pe drumul Tulcea Constanța. Înainte sa scrieți un articol documentați-vă puțin, nu scrieți tampenii.
13
2
drogalaii, betivani ,teribilisti etc .s a aiva partea lor de ...deplasare in ... viata si pe...pamant , picioarele, bastonul, carjele , caruciorul !
15
1
La drog si la alcool, nu ar trebui sa existe culpa, doar omor calificat.
26
0
La conducătorii de acest gen, ar trebui confiscata masina si suspendat pe viata carnetul de conducere!
18
0
Nu o i se întâmple nimic lui.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272