REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tăriceanu o atacă frontal pe Dăncilă: Patronează o incompetență masivă care o include și pe domnia sa si pe membri guvernului

Tăriceanu o atacă frontal pe Dăncilă: Patronează o incompetență masivă care o include și pe domnia sa si pe membri guvernului

Replica API 18 septembrie 2019 | 00:09 383

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Viorica Dăncilă, alături de „cozile de topor” din ALDE vrea destructurarea partidului, însă nu va reuși, adăugând că premierul nu ar trebuie să creadă că cedează la șantaj.

„Sunt trei organizații care văd că sunt rebele și nu vor să recunoască decizia forului statutar. E organizația de la Prahova, condusă de doamna Gavrilescu, de la Dolj, unde a fost colegul nostru Cupă, care nu cred că a vorbit vreodată în Parlament. Acum face postări pe Facebook, e foarte activ. Andrușcă, îl știți pe Andrușcă de la PSD? Era parfum de flori ăla. Mai este organizația de Timiș, care am văzut că ne-a făcut o adresă, care practic contestă deciziile Delegației Permanente. Dar într-un partid există democrație. În orice partid, un partid funcționează după reguli și regulilele democrației spun următorul lucru – orice subiect face obiectul dezbaterii, apoi se supune la vot și minoritatea se supune deciziei majorității”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, luni, la Realitatea Tv, întrebat câte organizații ALDE îl mai susțin.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ti-au venit banii ? iar latri ? sa vii cu nevasta-ta de la colonade sa ne suga pula in grup , sa aveti bani de intretinere , milogule . Te vinzi ieftin , cacatule !
1
2
La toti HOTII, mai ales la astia condamnati pentru hotie si coruptie, statul sa le confiste tot pana-n al saptelea neam! Ca asa si-ai impartit astia hotia: mama, tata, frati, surori, cumnati...toti s-au imbogatit subit! Sa le ia tot ca ..primul banut furat conteaza...pala l-au rostogolit ca bulgarele de zapada si asa au facut avere...din HOTIE. Sa-i lase doar cu camasa de pe ei, sa-si castige existenta din munca lor, cu salariul minim pe economie! Puscaria de-acum este laxary resort pentru hotii astia. Iar legile lui tudorel toader ii spala de toate pacatele! Nu asa. Puscarie si banii inapoi.
2
1
Pe prostul satului nu il mai sustine nici o organizatie ALDE dupa ce a tradat coalitia ca "s-a suparat el pe persoana fizica" pe Dancila ca ... bla, bla, bla .... Un jeg de om
2
0
Dupa ce te-a scapat de puscarie nu mai e buna ?-----ce caracter oribil !
4
0
Ca de altfel toate incompetentele puse in functii de conducere. Vedeti la DAJ CONSTANTA . Bruchental si Sonica acelasi monument de prostie si spaga. Nu-i asa Sonico. Dai oameni afara si angajezi lepre de parca e mosia lu ma-ta. Cu cratima ma-ta. Sper sa ajungeti ca Boris sa vedeti cum e la beciul domnesc. Nu va mai ajung spagile de la oameni carora le bagati sula in coaste. Prosti sunt cei care nu va da pe mana DNA-ului asa cum o sa fiti surprinse.
2
1
SA IL FOT IN GURA PE INTILICTUALU DE LA NE 1 ,.
2
3
Pana ieri nu era incompetenta ? Va n gura de neam de secaturi hoti si koorve
11
0
nicidecum ziaristi. Nu stiu cand se scrie cu un "i" sau cu doi. "Membri Guvernului" scrii abia dupa ce ai umplut mesajele de "pupiciiiii""', 'va-n gura de analfabeti!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920