REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Un cunoscut infractor din Constanța a dat spargerea la un magazin cunoscut, în Vivo

Un cunoscut infractor din Constanța a dat spargerea la un magazin cunoscut, în Vivo

Victor ROTARU 28 septembrie 2023 | 00:00 5775

Ismail Gihan, cel care și-a satisfăcut poftele sexuale cu o prostituată, într-un apartament din Tomis Nord, după care a agresat-o și a amenințat-o cu un cuțit, furându-i suma de 1.150 de lei, a călcat din nou pe bec. Acum, și-a schimbat domeniul, acesta fiind prins la furat, în magazinul Peek&Cloppenburg, din Vivo, de unde a furat mai multe produse în valoare de peste 2.000 de lei. 

Un cunoscut infractor din Constanta a dat spargerea la un magazin cunoscut, in VivoIsmail Gihan

Totul s-a întâmplat pe 20 februarie 2021, atunci când agenții de securitate din cadrul magazinului Peek&Cloppenburg, situat în centrul comercial Vivo, au reținut o persoană de sex bărbătesc, fiind vorba despre Ismail Gihan, care a sustras din incinta magazinului mai multe produse, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 2.056 de lei. Produsele sustrase au fost predate unui reprezentant al magazinului. Oamenii legii au luat legătura cu agentul de securitate, care le-a relatat faptul că în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat o persoană de sex bărbătesc ce a intrat în cabina de probă având asupra sa patru articole vestimentare, iar când a ieșit din cabina de probă, produsele nu se mai aflau asupra persoanei și nici nu au fost găsite în cabina de probă. Agentul de pază a mai relatat faptul că a găsit sistemele de alarmă ale produselor respective, lăsate lângă cabina de probă, așezate pe alte produse. 

Un cunoscut infractor din Constanta a dat spargerea la un magazin cunoscut, in VivoIsmail Gihan

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îi aplice lui Ismail Gihan o pedeapsă de 1 an și 7 luni de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

Ismail Gilan, un cunoscut „prieten” al oamenilor legii 

Ismail Gihan este o mai veche cunoștință a oamenilor legii. Scandaluri, amenințări, distrugeri, furturi – sunt faptele din ”palmaresul” individului. Gihan și-a satisfăcut poftele sexuale cu o prostituată, într-un apartament din Tomis Nord, după care a agresat-o și a amenințat-o cu un cuțit, furându-i suma de 1.150 de lei. Culmea este că el are o iubită, care se pare că ar fi tot prostituată.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Leprele comenteazà...pe tastatura..jegosilor..voi sunte-ti jmecheri ..f....va mamele in gurita
0
0
KAOSUgiurile Caucioacele
1
0
Bravo Cezara! TIE tias da PA VEATZA CEZARA ARDEY UMPLUTI IN PASARYKA GOALA PA VEATZA CEZARA,!! AScum iti place ttie PA VEATZA!! ASA ar fi KOREKT!! KAPRA sau MAMA YEDULUI
1
0
Un gainar. Sa fii cuminte sa nu te dea aia afara de acolo
3
0
Omul era pescar ! si pe uscat si pe mare ! Cauciucurile alea sunt pe magaziile de la pescarie ! Va poate fa maimun niste bile pentru mamicile voastre . Cei interesati de cauciucuri, bile , si flecme in gura pentru mamicile voastre cautati-l pe maimun la poarta alba !
1
3
Cade casa p el,dar este interlop.pardon interplop
1
0
In alte orase sunt stiri despre parcuri noi investitii făcute scoli grădinițe deschise, facilități ptr locuitori: la noi stiri despre izmail, ghelburda, ghenaoa, miducu mintorcu, tase busu, cara iani, smardoii de la filicorii, gagiu ciorbar cu porșu. Pai cum sa faca ma amiralu oras ptr plebele astea care conviețuiesc aici? Pai merita parc ca in Gheorgheni rebuturile astea ma? Ptr voi si ce aveti ma e prea bine si prea mult la ce nivel de melte-toparlanism aveti in voi!
4
0
Un fomist !
2
0
Nici daca te fac săpun pentru spalat strada nu esti. Bag p**a in ma-ta de c****a borata, doar in stol aveti curaj, dar ma pis pe stolul vostru. Lasa adresa baga-mi-as p**a-n ma-ta de g***i
6
0
Ce față de ț...n borât are...
9
0
de ce mai e asta cu cauciucuri pe vila in libertate?
9
0
Daca au stabilit 2000 de lei probabil articolele nu faceau mai mult de 350 acolo fiind marfă contrafacuta. Peștele amator și-a luat-o degeaba... Imi place vila în care locuiește ... ha ha ha
1
2
Vino'n spatele garii la 12 AM, sa vezi cine sunt. O sa aduc si tastatura, promit.
6
0
mars in mina t***n borat
14
1
Maimum - Toti stramosii tai trebuie sa se numere in milioane; este greu de crezut ca multi oameni sunt de vina pentru ca au produs un idiot ca tine. FAFO
17
1
Pune numele tau, periculosule care ai scris mai jos, ca dau eu de tine.. In spatele tastaturii toti sunteti zmei..
2
22
Imi place prima poza.Cauciucurile de pe acoperis sunt geniale…
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468