REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

VIDEO. Podul de la Cumpăna: de ce au apărut denivelările!

VIDEO. Podul de la Cumpăna: de ce au apărut denivelările!

Replica API 27 august 2018 | 23:56 616

Semnalam într-o ediție anterioară a „Replica de Constanța” temerile șoferilor care trec zilnic pe pasajul Cumpăna, peste Autostrada A4 cu privire la denivelările de pe pod. În articolul respectiv, reprezentanții Direcției Drumuri și Poduri Constanța dădeau asigurări că pasajul Cumpăna „nu are probleme de siguranță”.

Într-un comunicat transmis ulterior, conducerea DRDP Constanța arată care este rezultatul reviziei tehnice efectuate la pasajul respectiv, privind modul de comportare a construcției în timp. Potrivit direcției, într-adevăr, se constată apariția unei denivelări, dar nu este de natură să pericliteze siguranța circulației!

Astfel, potrivit reprezentanților DRDP Constanța, referitor la Pasajul Cumpăna, „urmare a reviziei tehnice efectuate, privitor la modul de comportare în timp a construcției, s-au constatat următoarele: nu sunt degradări structurale ale elementelor de rezistență; din punct de vedere al planeității părții carosabile, în profil longitudinal, la Rampa Cumpăna nu se constată o evoluție a tasărilor, după efectuarea intervenției din anul 2017, iar la Rampa Constanța se constată apariția unei denivelări, la racordul terasamentului cu structura pasajului, datorate consumului, în timp, al tasărilor umpluturilor. La data prezentei, aceste denivelări sunt monitorizate și nu periclitează siguranța circulaței ce se desfășoară pe drumul național DN 39E”.

F.B.

Video:

Citește și:

PODUL DE LA CUMPĂNA, CU DENIVELĂRI ŞI FISURI ÎN PILONI! Compania de Drumuri spune că nu e panică

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ca e un lucru facut prost, la fel ca absolut orice altceva din cacatul asta de tara. Orice strada asfaltata azi, saptamana viitoare are iar groli pe ea. Orice lucru facut azi se strica iar in 3 zile. Asta este neamul romanesc. Autostrazi mai proaste ca drumurile din Babadag, poduri in reparatii interminabile, giratorii ce par puse si gandite de copii de 3 ani. Romania, tara in care niciodata, nimic nu se termina
12
0
Si podul de la poiana e cu denivelari.. Si lucram sa il ingustam...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108