REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Monica Macovei, în fața procurorilor! Fostul ministru al Justiției, oficial inculpată

Monica Macovei, în fața procurorilor! Fostul ministru al Justiției, oficial inculpată

Ana Maria LIPAN 18 august 2023 | 10:06 4124

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a fost vineri, 18 august a.c., la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Vizita sa este legată de accidentul rutier în care a fost implicat în luna  a anului octombrie 2022.

Monica Macovei, in fata procurorilor! Fostul ministru al Justitiei, oficial inculpata

În luna ianuarie 2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au dispus începerea urmăririi penale pe numele fostului ministru al Justiției, pentru vătămare corporală din culpă.

Reamintim că, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pe 8 octombrie a.c., pe DN 39, zona localității Mangalia, lângă unitatea militară, pe Pod, acolo unde a avut loc un accident rutier. O motocicletă a fost implicată, accidentul fiind urmat de un incendiu. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital. Victima a fost inconștientă, însă stabilizată de medicii deplasați la fața locului. Precizăm că accidentul a fost urmat de un incendiu, motocicleta făcându-se scrum.

Monica Macovei, in fata procurorilor! Fostul ministru al Justitiei, oficial inculpata

Potrivit informațiilor, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens, încercând să taie curba, moment în care a lovit grav o motocicletă, pe drumul național care leagă Mangalia de stațiunea 2 Mai. De atunci a trecut o lună şi jumătate, iar acțiunea penală pentru vătămare corporală bate pasul pe loc. Mai exact, Monica Macovei ar putea scăpa basma curată, pentru că victima nu a depus încă plângere penală. Bărbatul accidentat de Monica Macovei a stat o lună şi jumătate la ATI


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pfoa da urata mai e alcoolul are multe efecte secundare
2
0
Nu va păți nimic
3
1
Tocmai tu sorosisto betivana sa fii penala, tu betivana mincinoasa care ai bagat la puscarie atatia romani nevinovati. Dumnezeu e sus si vede, mai devreme sau mai tarziu el face dreptate.
8
1
Poate ii vine randul la puscarie acestei vaci nenorocita si betiva
10
1
Bagati betiva la zdup
11
1
scapa basma curata, o sa vedeti. L-a uns cu ceva si pe sarantocul caruia i-a rupt oasele, toata lumea e fericita.
9
1
In Romania,unii sunt mai presus de lege. Exista oameni si pe de alta parte exista,,ei''. Aveti asteptari? Bine. Asteptati.
8
1
Nu am sa inteleg niciodata de ce legiuitorul solicita plangere penala din partea victimei pentru a deschide actiune penala de vatamare corporala; de ce politia nu poate constata un lucru atat de simplu si evident cum este vatamarea corporala pe baza actelor medicale existente ? daca nu ma insel asa este si in alte tari si parca asa era si in fimele americane chiar daca ei au un sistem juridic diferit; dar oricum este o chestie de bun simt si imposibil de inteles: a stat peste o luna la ati si fapta nu exista daca victima refuza sa depuna plangere ? este o fractura logica grava intre realitatea evidenta cunoscuta de toata lumea si procedura juridica care incearca sa scape de fapte penale grave in lipsa plangerii penale; fara o pangere o fapta nu exista iar politia si procuratura nu au dreptul si se pare ca nici nu doresc sa se autosesizeze la fapte grave evidente cunoscute de toti sau un mare numar de oameni iar asta se cheama stat de drept; serios ?
13
0
Dar, ce le a trebuit procurorilor atata timp pt asta??? Facem pariu ca o sa se prescrie fapta? O sa mai dureze un an sa o trimita in judecata, apoi se va lungi acolo…. In final va fi achitata, intrucat fapta s a prescris! Fac pariu direct cu p********l de caz!
10
1
pe mircea urmeaza sa se mearga pe o singura banda. cealalta va fi rezervata pt autobuze. asa este sau habar nu aveti ?
4
1
Doamna Na Grivei e din clanul lui chioru nu ii face nimeni nimic e bine așezată
8
2
Până să mă condamne intervine prescripția.La mine se aplica prescripția la prostime NET !
12
1
Normal este ca o persoana cu nume,prenume,cnp., sa raspunda in fata legii absolut corect aplicate,pentru orice fapta . Stim cu totii ca asa ceva este doar un deziderat. Cei mici dau tot,cei mari fac ce vor. Ambalajul este folosit pentru a vinde mai ales marfa cu probleme. La noi,ambalajul mediatic,politic-declarativ,e folosit pentru a mentine populimea in stare de slugi,sclavi,dar sa aiba impresia ca sunt liberi si ca ei fac democratia prin vot liber,adica sa alegi unul din cie deja astabiliti sa spolieze tara. Cine a reusit sa fuga din Romania si vine in concediu de dor,stie ce spun. Tara e prada unor mafioti de tip nou.
12
0
O procuroare comunista care bea pi$at in secta lui bivolaru.
22
2
Daca ati sti ce influente are doamna din poza?? ONG urile Sorosiste stiu ce zic...
27
5
a platit ca sa nu-i faca plingere. era treaza?
24
4
imposibil ca zona sa nu fi fost supravegheata video! Cu cine se tine, cu Monica Macovei sau cu militianul?
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468