REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, plănuia să meargă de Crăciun la Ferma Dacilor

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, plănuia să meargă de Crăciun la Ferma Dacilor

Mirela PASCAL 27 decembrie 2023 | 00:00 4547

Horia Constantinescu, președintele ANPC, este prieten de 30 de ani cu patronul complexului mistuit de flăcări. Mai mult, Constantinescu plănuia să petreacă sărbătorilor la vestita pensiune și ar fi urmat să-l ia și pe fiul său.

seful ANPC, Horia Constantinescu, planuia sa mearga de Craciun la Ferma Dacilorpatronul de la Ferma Dacilor și Horia Constantinescu

Știu că era o afacere de familie din care și el făcea parte și nu cred că sunt singurul care știa acest lucru. Ne-am cunoscut când eram copii. Dacă luăm în calcul că am 49 de ani, scădem vreo treizeci și, înseamnă că eram efectiv copii. Luam în calcul cu fiul meu să ajungem acolo între sărbători. În această dimineață discutam acest lucru, înainte să se întâmple nenorocirea. Ca părinte, să te gândești că îți poți vedea copilul carbonizat, nu știu dacă poate exista o condamnare mai puternică decât asta.”, a spus Horia Constantinescu la Antena3 CNN. 

Horia Constantinescu promova pensiunea prietenului său pe pagina de Facebook 

În luna octombrie a acestui an, Horia Constantinescu promova pensiunea prietenului său pe pagina sa de Facebook. Acesta susținea că prietenul lui „pune România în farfurie" și că oamenii sunt minunați. 

„Ferma Dacilor, idee românească, produse românești, peisaje unice și oameni minunați Pentru idiocrați și hateri: acolo unde efortul, calitatea, ambiția și rezultatele merită promovate, o voi face, indiferent de discuțiile de doi lei, lansate în spațiul public Sunt prieten cu proprietarul de aproape 31 de ani. Cunosc acest proiect, încă din 2007, de când era o simplă idee  Dacă fiecare dintre noi s-ar gândi la produsele românești, măcar jumătate din cat o fac producătorii, acestea ar avea o șansă mult mai mare, în fața celor străine  Vă pot spune, cu mâna pe inimă, că jumări, ca aici, nu găsiți nicăieri, în lume Brânzeturile sunt producție proprie, ca de altfel 99 la sută dintre produse  Această reclamă este în schimbul prieteniei, recunoașterii meritelor și faptului că prietenul meu pune România în farfurie PS am adaugat dulceata de… ROȘII!", a scris Horia Constantinescu pe pagina de Facebook


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468